Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok 150-s ETZ-mben kuplung láncot szeretnék cserélni,a főtengely végén lévő fogaskerék csavarjának jobbos,vagy balos menete van? esetleg ha van valami jó tanácsotok ezzel a lánc cserével kapcsolatban osszátok meg velem előre is köszönöm a segítségeteket
Piros lett a vázad, meg kiöntöttem ólommal a belsejét.
okééé
itt a nyakamon a tavasz én meg még csak igy állok,de most Varga úr is belehúzott,remélem a vázat vagy 4 helyen törte meg,hogy meg ne előzzem
reggel a felniket is hozd lángos,ja meg a kuplung!
minekkkkkkkk!
MINEK azt hittem leszeded úgy sem csinálsz semmit addig is csinálj valamit
ilyen ez a nőgyógyász szakma
én is melóztam hajtottam a sziklákat
vagyok csak edzés voltam ::::bor:::::hp::::::
ja ja a jövő Mz -sei
itt vagyok má csak söröztem,hegesztést ne hagyd ki,tudod a tartó,majd pénteken bemegyek érte
Az utolsó képen az ördögfiókák
Ja!
BaziJoe le van szórva az összes cucc, monnyuk elég trehány munkát végeztél. AZ oldaldobozt is szét lehetett vón szennyi, meg a blokktartót is le lehetett vón szednyi, na mindegy mosmá....
Brékó-Brékó !
lábas itt a fazék vétel

http://youtu.be/gV6noHEd6XE
Jó estét az MZ-s pilótáknak!

Voltunk a börzén jó sokat árultunk
Volt aki motorral jött
A gikszi még bakon van, nincs benne az első kerék, mert tárcsát cseréltem rajta, mert hullámos volt (az még nem is lenne baj csak sajna nem hossz hanem kereszt irányban ). Illetve nyár végére a főfékmunkahenger is megmakkant (már meg van az utód K7 1000 radiális). Szóval a féktuning még nincs teljesen készen csak utána lesz meg a teljes felkészítés kb: március vége. Feter nem adja az müzöt... aszonttta inkább tyúklérta lesz belőle , mint sem hogy pályázzak vele... A tiéd készül már a müzzzzz kupára?
Köszi !
Köszi, papa !
Hogy áll a gixer, fel van már készítve Kakucsra ?
Hát a nagyapa MZ-jével mi a stájsz? Kitolod még valaha a fészerből ?
Gratulálok, jó egészséget kívánok!
Gratulálok , biztosan motoros lesz belőle is, hiszen a vérében van!
felvettelek msn-re, remélem nem baj