Szia ¤sanyika¤
Előre forog a főtengely és nincs biztosítva az anya, tehát jobbosnak kell lennie különben lelazulna.
Kis lánckerékhez lehúzó kell (szervizkönyvekben van róla rajz). Sebességbe rakva szekunder kis lánckerékkel és egy darab lánccal is ellen tudsz tartani, ha nem akarod lehúzni a hengert. (Kipufogóba kalapácsnyél nem ajánlott módszer. )
Sensei ha megtalálod a rugós olajban futó visszaállitó csecsrázó készüléket,kell a komámnak.
Az elektronikalig 12v os vihar lámpa szabályzó remélem jó lesz,de ha nem van még
magyarul atom villanás
kössz a piros ólmos vázat,bendinek meg már lassan üveg váz kéne a súlya végett
György úrral beszéltem ,mihelyt rendet raksz megy a zőődet rendbe tenni csak most jelen állapotban nem tudni hol a motorja
még jó hogy a börzén is voltunk,mert szerintem a garázst sem találnád meg
hová?
Előre forog a főtengely és nincs biztosítva az anya, tehát jobbosnak kell lennie különben lelazulna.
Kis lánckerékhez lehúzó kell (szervizkönyvekben van róla rajz). Sebességbe rakva szekunder kis lánckerékkel és egy darab lánccal is ellen tudsz tartani, ha nem akarod lehúzni a hengert. (Kipufogóba kalapácsnyél nem ajánlott módszer. )
Ez odabaszott Bazi!
Az elektronikalig 12v os vihar lámpa szabályzó remélem jó lesz,de ha nem van még
http://youtu.be/vHSM3hhmH7A
tesónak add oda,bitedanke,,,
kössz a piros ólmos vázat,bendinek meg már lassan üveg váz kéne a súlya végett
György úrral beszéltem ,mihelyt rendet raksz megy a zőődet rendbe tenni csak most jelen állapotban nem tudni hol a motorja
még jó hogy a börzén is voltunk,mert szerintem a garázst sem találnád meg
Köszönöm! Mennyi lesz az annyi?