Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már csak a lábtartó van hátra tegnap mentem egy kicsit vele
Most érkeztem meg tekertem egy kört az mz vel jók lettek a változtatások viszont a hideg aszfalton kanyaba másodikban úgy áll keresztbe mint az ökör
újra gumiztuk a hátsóját azé ütött az akkorát mint Papp Laci meg perselyeket kinyomtuk a lengővillából
Ja!
Hozzál sok pízt mer szoktak lenni akcsijók, tuggyá veszni girincvédőt.
Egész napos elfoglaltságnak néz ki, ne nyavajogj hogy kinyír az asszony
Gyuri motorjával mit alkottatok?
érdekel
Vosztok Racsing Team tagjai, érdekel valamelyikőtöket az alábbi rendezvény? Még egy vagy két hely van a kocsiban.
Faterom tranzitjával mennénk, nincs ü.a költség 2500 píz a belépő.
http://www.motor.hungexpo.hu/?...
Bazi úr otthagyta tegnap a garázsban a fűtőértéket
Énnekem meg ma is be kellett jönnöm dolgozni!
ápr mindjárt itt van,jó volna 2xkimenni,nem ártana
Akkor még hideg lesz nem etetem meg még egyszer a hideg aszfalttal a gumimat mert nincs lóvém újra
József napon?
OK
Hali!
szerdán vagy csütörtökön,hivlak majd
Szezonra felkészítve a gépem már csak egy kis jő idő kell be karburálni ha +15 fölé megy az aszfalthőmérséklet mehetünk is motorozni.
Március 19. HuHuHuuuuuuuuuuuu de hideg lesz még akkor.
Mindjárt nézem az mikor is van!
Tomi megnéztem a nálam levő lendkeréken is van 3 nyolcas menet lehet hogy passzolna csak meg kellene nézni józsef nap környékén első motorozás akármilyen idő lesz ugy készüljetek
De jól elcsevegtek, nekem csak ilyenkor kezdődik a szabadidő . Ni, mit találtunk a kisemzésen, mikor fürdetéskor kicsomagoltuk :
STIGMAAAAA

Ja és van 1 ipari meszes vödör mz cuccom simson s51 alkatrészre cserélném. Hátha érdekel valakit.
helló kérdésem lenne. Hogy a 28-as ts karbinak mekkora a légszűrő csatlakozás részének a külső átmérője?