Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

be se fogunk férni a garázsba:D:D
szaraz18 megjött a lé! Délután küldöm.
22282-es hsz.
lesz belöle valami?
Jó éjt mindenkinek!
meg mondom öszintén pont erre gondoltam ebben a formában ,nem szabad elhanyagolni az edzés tervet
Tisztelt ölgyeim és Uraim én elbúcsúzom mer alszani kell. Bazi holnap garázsolok ha van kedved gyere át. Vigyek sört?
du még rajta volt
Má nem találom a narancssárgát Debrecenben viszont van helyette Vanucci. Az jó márka?
én nem akartam neki okoskodni ,igy hát nem mondtam semmit
Jövőhét után meg javitatja a váltóját?
A narancssárga az jó szin azon legalább annyira csúszik a szél mint a zöldön.
Polipról jut eszembe Csabi jövőhéten hozza el a 750 Suzukit
Holnap reggel ránézek a folyószámlámra a neten keresztül és ha megjött a lé délután adom postára a cuccot. OKÉS?
JA télleg!
Minden képen firkants,hogy megjött-e vagy mi a helyzet köszi
ne fárassz ,ami annyira megy a motorod szinéhez,a narancssárga
komáim a Polip zenekarban játszanak mondhatni nem rosszul ,őket szoktam megnézni próbán,meg néha elmegyek velük ,ennyi koncertes élményem van mostanság
Bazze annyit megnéztem má, hogy most hirtelen nem is tom melyik volt az. Ja! fateromék szomszédjában van egy varrónő elméletileg tud bőrruhát is varrni, ha érdekel a valagadra szabja a gatyádat.
Zenéljetek! Mer az jó!
Egyszer felléptünk motoros találkozón, na az elég kemény volt.
egy tél alatt eltünt egy erdő,bendivel csak néztünk,mivan?nem egyszerű terület,de ha te mint adó fizető polgár bementél volna egy vödör fáé ,na mindegy ez már nagyon plitika utálom, más téma na tomi mi van a ruhával alkudj,kérd meg olcsobban
Zenélni már mi is akartunk
Csak elhúzták a nótánkat.
Mezőtúrra valahogyan sosem jutottam át a fesztiválra inkább találkozókra mentem.
Én a Mezőtúri rock fesztivált nagyon szerettem, az összesen ott voltam. Nagyon kafa rendezvény volt a uccsón még fel is léptünk , má hogy a zenekarommal.
Oda is jár már mindenféle diszkós patkány meg buzik is
nem fehér embernek való hely lett