Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is fáztunk meló közben Rengeteg motorost láttunk az utakon.
ma 16 fok volt,motoros idő
vargatomi úr, bendi úr?
stét
jó estét mindenki!
Hát ja nekem. De nem úgy neked bár azért tapasztalatszerzés volt Ering Gumikat elpasszolod vagy még nem tudod? egyezkedhetünk ha leadod először nekem szólj oksa
Na ja, nem is jöttek olyan jól a köridők!
Bízunk benne nagyon hogy többet bírunk menni mert az ide évre csak hét nap jutott.
Hát azé idő is kéne hozzá! Idén nagxon gyenge motorosszezonom vót! No de majd talán gyüvőre!
Eztet mán halottam valahol.
Felénk is a rohadékok még nem jött el a várva várt vadász idény
Felszerelted a sok téli gumit tele a zseb a jövő szezonra
Hosszú hideg tél lesz mer a indiánok gyüjtik a fát!
Helló, szia szevasz!
Mi a helyzet felétek
Remélem sokára!
Ahoj
Majd nemsokára leszek, vagy nem!?
Bódogot Kicsidijó!
125-ös etz hátsó kerekének a küllője 90% hogy jó bele.
sztem nem kéne a simszonyt szétcsavarozni:D:Dinkább össze:D:Dde holnap majd má remélem a dugóval mivan sikerült mán belecsinálni?
oké köszönöm
alapjárati fúvóka dugulás?üzemanyagszint?itt keresgélj!
sziasztok. Lenne egy kérdésem hidegen szívatóval 2 rúgásra indul a mocim de melegem se szívatóval se anélkül alig akar indulni pontosabban melegen szívatóval jobban indul mind anélkül. De azzal is csak 5. rúgásra kb. El lehet azért is van mert még nem csináltam légszűrőt? Vagy csak kevés anyagot kap. A gyertyám pedig olyan képet mutat hogy a belső elektródarész az barna de a külső elektróda fekete. a gyújtás full jól van beállítva. Előre is kösz.
Én sima betétet használok, a tárcsát meg ne furkáld ki mert nem biztos, hogy Bambinak tetszeni fog.
Sziasztok!
Racera milyen fékbetétet használtok?
Tárcsa kifúrásának van valami előnye vagy csak könnyítés és design céljából?
Kifúrásnál van valami ami alapján fúrkáljátok vagy csak ahogy tetszik
Vagy a fékpor így könnyebben távozik?
Köszi