Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja meg ebbe valóba semmi nem szarik be soha. nincs jeladó nincs megszakító nincs ami beszarjon. mondjuk erről a technikáról sok fogalmam nincs eddig csak megszakítós gyújtásom volt de azok annyira nem tetszettek. Jó voltak de uncsik most ki kéne próbálni ezt a fajtát is:D
hát hétvégéig nem hinném h lenne is valahonnan
ja amúgy mondta valaki hogy babetta gyújtás kell rá de nem tudok szerezni meg nincs ember aki megcsinálná a közbetétet. Ez van kéznél ezt kell megcsinálni.
ahogy nézem nem csak nekem okoz ezek szerint ez a gyújtás fejtörést majd alakul.
csuma bjoe irt üzit a wintexes ürge 54ruha 28000ft fekete-fehér-kicsisárga Tomi nem érdekkel
Bazijoe köszönöm de én nem tudom nagyon szakinak mutogatni mert nem nagyon ismerek szakikat pláne olyat aki ezt vágná
Sehun senki?
nem beszéltem Tomival erről ,most nézegettem ezeket a gyújtásokat de ez nekem is ismeretlen,szerintem emzoli irt jó dolgot róla,de nem volna hátrány vmi szakembernek aki ért is hozzá megmutatni
na vagyok
lemaradt hogy, fasza
Hát nem menemisértem meg amugyse. Ez meg eléggé OFF de annyira http://youtu.be/WscrZhTOPNg
vargatomi ti most gyujtásomról tárgyaltok?
De még ugye nem végeztem, lehet hogy az államvizsgán mondanák el az ilyen tuti dolgokat.
jó esteét!még jó hogy gépész mérnökire jártál
A lenntebb található emzoli32557 vagy ilyesmi nevezetű felhasználónak nézz már rá az adatlapjára.
Akkor 501, vagy 666.
Ez má nem az én mechanikus agyamnak való dolog.
5-6000 péz sacc
ja hogy megtudjam melyik "szakít" meg? Vagy melyik ad ellentétes jelet?
emzoli22357 és azt nem tudod honnan számoljam le melyik az 1-2-3mas mágnes vagy ezeket honnan számoljam le vagy mi alapján hogyan derítsem ezt ki.
Tesóm a simsonkupában 5össel kezdődnek a rajtszámok
oké köszönöm de felraktam galériába is hogy ha valaki még mond e rá valamit.
nem, nem kellene bele jeladó, ileltve van benne, és az maga a gyulatek.

Úgy műkszik, hogy az 1-2-3 mágnes pólusváltásai feltöltik a CDI-ben lévő kondit, ezekre a tririsztor mitsem reagál, amikor odaér a fordított mágnes, akkor agyulatek mint jeladó, szépen elindít egy ellenkező impulzust, és az kisüti az addig töltögetett kondit, rá a trafóra.
Zseniálprimitív renccer.
hát mennyi kéne oda?
Még nem volt +. Miért talán pénzhez jutottál?