ja meg ebbe valóba semmi nem szarik be soha. nincs jeladó nincs megszakító nincs ami beszarjon. mondjuk erről a technikáról sok fogalmam nincs eddig csak megszakítós gyújtásom volt de azok annyira nem tetszettek. Jó voltak de uncsik most ki kéne próbálni ezt a fajtát is:D
ja amúgy mondta valaki hogy babetta gyújtás kell rá de nem tudok szerezni meg nincs ember aki megcsinálná a közbetétet. Ez van kéznél ezt kell megcsinálni.
nem beszéltem Tomival erről ,most nézegettem ezeket a gyújtásokat de ez nekem is ismeretlen,szerintem emzoli irt jó dolgot róla,de nem volna hátrány vmi szakembernek aki ért is hozzá megmutatni
nem, nem kellene bele jeladó, ileltve van benne, és az maga a gyulatek.
Úgy műkszik, hogy az 1-2-3 mágnes pólusváltásai feltöltik a CDI-ben lévő kondit, ezekre a tririsztor mitsem reagál, amikor odaér a fordított mágnes, akkor agyulatek mint jeladó, szépen elindít egy ellenkező impulzust, és az kisüti az addig töltögetett kondit, rá a trafóra.
Zseniálprimitív renccer.
Úgy műkszik, hogy az 1-2-3 mágnes pólusváltásai feltöltik a CDI-ben lévő kondit, ezekre a tririsztor mitsem reagál, amikor odaér a fordított mágnes, akkor agyulatek mint jeladó, szépen elindít egy ellenkező impulzust, és az kisüti az addig töltögetett kondit, rá a trafóra.
Zseniálprimitív renccer.