Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a medvére,próba ,a vázat héten beviszem neked
Aszmireteszed?
csákány!most már igen
na jó estét az uraknak! úgy látom mindenki a gép előtt ül és készül a télre,a motorozás tolódik,reméljük lesz még idén alkalom rá,vagy kimegyünk Kókára krosszozni Bendihez
mini riga
Bendi!
Legalább ilyen legyen:http://auto.indavideo.hu/video...
Tegnap itt még az eső is esegetett, a JaniJoe azt mondta, hogy nemleszmotorolás aztán nem is lett. Tesóm vett egy jó kis motort azt javítottuk
nem etz cross ha nem cz250 alakitom át cz elsöcrossvillát te voltál motorozni
Na mijaz ujság?
de
Te nem fészbukolsz?
Én nem vagyok a BaziJoe de benne érzem magam a projekt-ben szeintem a Lili motorjára Malaguti grizzly 12-es nek a tankja kellene.
BAZIJOE ITT VAGY
sziasztok!

MZ etz 125 - 150est szeretnék venni munkába járni és lenne 1-2 kérdés :)

Mennyit kell utána fizetni egy évben?
Mennyit fogyasztanak átlagosan? gondolom 4-5 liter
illetve mennyibe kerül most az átíratás ?

köszönöm
bazijoe
Milyen tank kell Lili motorjára ?
teljesen szét van dobva,4db csapágy 3 szimering kell,váz átszabva majd jövőhéten oda adom
Kidobáltam . Lili motorjával jutottatok valamire?
igazad van, jobb ha elkezdjük nézegetni a lemez csavar kilóját még jó hogy nem dobáltad ki a f.s külsőket
Fedett pályát nem tudok, viszont itt má jó hideg van.Nállatok?Émmá azt nézegettem,hogy a Hondára hogy birnák szöges gumit fabrikálni!
Varga úr! Ebből nem lesz semmi ha csak nem tudsz valami fedett pályát
Üdv mindenkinek, aki tud 125-150-es etz blokk belsőt alkatrészt az szóljon már rám köszi.
MZ TS 125be kéne nekem főtengely akinek van kérem jelezze
email:jm91@citromail.hu
Jó estét mindenkinek!
Jó a vasárnap, ködlámpát addig keritek
cimbik kecsó elérhetőbb nekünk az lenne jó de csak vasárnap lehet tudnám hozni az ets-t akkor részünkről másfél motor két pilóta irjatok mi legyen?!más:125ts főtengely valakinek elfekvőben?nem baj ha a hajtókar nem jó csak a csapágy és szimmeringfutók legyenek jók utána ugyis felujitás jön ha valakinek van szóljon!szóval vasárnap kecsó
bazijoe majd duma holnap csáááááááááááááááááááááááááááááááááá