zért nem birtuk bétolnyi se mert olyan szintűek a csapágyak a blokkba vazze, hogy egyszerűen nem forog,( azért csúszott a hátsó kerék, nem a nagy kompresszortól) csoda lett volna ha beindul többek között mán azé is mer a főtegely is olyan szinten lődörög a helyén mint a bizonyos bíró seggiben.....Nembaj legalább a kiscsávó majd mire összerakja megtudja melyik a kuplung meg a fék
b..... beszarok a röhögéstöl,flex ,hegesztő trafó,lángvágó egyéb barkács berendezések kellenek hozzá hogy magára találjon?pedig a pici sem egyszerű játékosság,tegnap meg ittunk vagy 4 üveg sört mire rájöttünk ki kivel mikor mi történt ezzel a motorral
Amúgy meg mi olyan borzasztó érdekes egy gyorsgázkaron, bazze bemész a Hollóba oszt veszel egyet 3500 pézé, oszt TÖKMINDEGY hogy negyedet vagy felet tucc rajta fordítani. cerintem
Itt vagyok má!
GYEREKEK! Hát szétszedtük, vagyis hogy helyesen fogalmazzak néhány csavart kilazítottunk, hogy szét tudjon esni.
Sejtettem hogy fosfészek de ez még a képzeletemet is felülmúlja.
BENDI ne haragudj nem bántásképp irtam. De kb az a kaliber amit tegnap vett a BaziJani.
GYEREKEK! Hát szétszedtük, vagyis hogy helyesen fogalmazzak néhány csavart kilazítottunk, hogy szét tudjon esni.
Sejtettem hogy fosfészek de ez még a képzeletemet is felülmúlja.
BENDI ne haragudj nem bántásképp irtam. De kb az a kaliber amit tegnap vett a BaziJani.