Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jut eszembe Bendi van egy ilyenem:
Nekem rugdalozó kellene.
56 munkásruhát tudok érte adni áll a alku,,,vasco gombával az extra
Bazze ő szakács ha magára hagyom maximum makaróni lesz belőle.
én ezt a projectet nem vállalnám be ,tesó had bontakozzon ki,kérdeztem tőlle örül,boldog, lelkes,mert ehhez az kell
zért nem birtuk bétolnyi se mert olyan szintűek a csapágyak a blokkba vazze, hogy egyszerűen nem forog,( azért csúszott a hátsó kerék, nem a nagy kompresszortól) csoda lett volna ha beindul többek között mán azé is mer a főtegely is olyan szinten lődörög a helyén mint a bizonyos bíró seggiben.....Nembaj legalább a kiscsávó majd mire összerakja megtudja melyik a kuplung meg a fék
b..... beszarok a röhögéstöl,flex ,hegesztő trafó,lángvágó egyéb barkács berendezések kellenek hozzá hogy magára találjon?pedig a pici sem egyszerű játékosság,tegnap meg ittunk vagy 4 üveg sört mire rájöttünk ki kivel mikor mi történt ezzel a motorral
Amúgy meg mi olyan borzasztó érdekes egy gyorsgázkaron, bazze bemész a Hollóba oszt veszel egyet 3500 pézé, oszt TÖKMINDEGY hogy negyedet vagy felet tucc rajta fordítani. cerintem
Itt vagyok má!
GYEREKEK! Hát szétszedtük, vagyis hogy helyesen fogalmazzak néhány csavart kilazítottunk, hogy szét tudjon esni.
Sejtettem hogy fosfészek de ez még a képzeletemet is felülmúlja.
BENDI ne haragudj nem bántásképp irtam. De kb az a kaliber amit tegnap vett a BaziJani.
OKÉ
patent,az a baj ,hogy nem ezen múlik,hanem hogy mered húzni.idézet egy középkorú hires költötől Vargasevics Tomicsek néven ismeri a népes nagyközönség
most nézem hol van ez a Külső szegedi út,ott voltam 100m-re,majd jövőhéten megveszem
jó volt
egy régi vas de örültünk ha mehetünk vele ugy BAZIJOE
Bendi ma voltam ott de mint kiderült az nem az a út amire én gondoltam igy hát nem vettem semmit
nem ment fel a kép de igen egy vasal kevesebb
bazijoe majd szombaton igy mész te is
Varga úr alszol?
csákány!1 vassal kevesebb
csumi itt vok
dolgoztál e még a simsonnak látszó tárgyon? vagy majd kisöcsédre marad
itten vagyok,jó estét!