Üdv mindenkinek!
Nem tudom mekkora téma szokott itt lenni az MZ tuning?
Nem olvastam vissza lusta voltam...
Viszont mivel nagyon unatkozok vettem egy lepukkant 150-es etz-t és télen bütykölgetni akarom.
Viszont nem nagyon hallottam még hogy 150-eshez csinál-e valki 5 felömlős hengert, rezót ilyesmit?
Ha valaki tud ebben nekem segíteni, valami infóval szolgálni evvel kapcsolatban jelezze már köszi!
köv. : Eladó ETZ 250-s alkatrészek, szinte a teljes motor megvan, de darabokban. Szólj mire van szükséged és megegyezünk. Írj itt vagy hívj 06/20 596-7604
A zöld ruha olyan mint a zöld bukó, mondják hogy létezik csak még nagyon kevesen látták. Nem festem át ezüstre, mert annak a légellenállása ugye sokkal nagyobb.
Csáó mindenki! 250-es TS-nél van 1 olyan problémám h a 3. sebességet elég nehézkesen veszi. Tudom h ezeknél típus hiba a 3. sebesség.. De amikor beveszi a 3.-at akkor nem dobálja ki meg semmi.. sőt amikor lefele váltok akkor az 1-eset is elég nehezen veszi be és tudtommal az egyesnek nincs köze a 3.hoz, de semmilyen sebességet nem dob ki... Hozzáteszem nagyon csúnya olaj van benne.... kitudja milyen viszkozitású. Lehetséges h csak az olaj miatt szórakozik a váltó vagy esetleg már léptetővillás gondok vannak?
Nem tudom mekkora téma szokott itt lenni az MZ tuning?
Nem olvastam vissza lusta voltam...
Viszont mivel nagyon unatkozok vettem egy lepukkant 150-es etz-t és télen bütykölgetni akarom.
Viszont nem nagyon hallottam még hogy 150-eshez csinál-e valki 5 felömlős hengert, rezót ilyesmit?
Ha valaki tud ebben nekem segíteni, valami infóval szolgálni evvel kapcsolatban jelezze már köszi!
Remélem senkit nem zavar ez a kis hirdetés.
Erre gondoltam:
http://www.kepesmotor.hu/egyre...