Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol van az az ember aki tudja merre kell menni Kakucsra
Üdv mindenkinek!
Nem tudom mekkora téma szokott itt lenni az MZ tuning?
Nem olvastam vissza lusta voltam...
Viszont mivel nagyon unatkozok vettem egy lepukkant 150-es etz-t és télen bütykölgetni akarom.
Viszont nem nagyon hallottam még hogy 150-eshez csinál-e valki 5 felömlős hengert, rezót ilyesmit?
Ha valaki tud ebben nekem segíteni, valami infóval szolgálni evvel kapcsolatban jelezze már köszi!
köv. : Eladó ETZ 250-s alkatrészek, szinte a teljes motor megvan, de darabokban. Szólj mire van szükséged és megegyezünk. Írj itt vagy hívj 06/20 596-7604

Remélem senkit nem zavar ez a kis hirdetés.
nekem is gondok voltak a váltóval, feltöltöttem faszán olajjal....azóta olyan mint az óramű... valószínűleg kevés az olaj benne
Ő alkoholos üzemű (etanol)
látom fordulaton voltál bazijoe ilyen emberrel dolgozom együtt
Jó éjt mindenkinek!
most vesztettem el a fonalat
Na! Asszem én jóéjszakát!
én nem látok turult csak egy lófejet ,az egy ló
jó ruha,jövőhéten elhozzuk ugye bendi?bendi itt vagy?majd felprobálom ha rám nem jó ako jó
Piros- fehér-zöld a hátánTurul madárral.
A zöld ruha olyan mint a zöld bukó, mondják hogy létezik csak még nagyon kevesen látták. Nem festem át ezüstre, mert annak a légellenállása ugye sokkal nagyobb.
zöld.... piros... mindjá kék,netán még ezúst is lehet
hát ez pont megy a motorod szinéhez
BaziJoe!
Erre gondoltam:
http://www.kepesmotor.hu/egyre...
Ha összejön a biznisz majd megkérem a JaniJoe-t hogy vigye el, ugytudom jár felétek.
a mútkor 1 száll cigié adta
Aholy
jó van el néztem a billentyűt
Csáó mindenki! 250-es TS-nél van 1 olyan problémám h a 3. sebességet elég nehézkesen veszi. Tudom h ezeknél típus hiba a 3. sebesség.. De amikor beveszi a 3.-at akkor nem dobálja ki meg semmi.. sőt amikor lefele váltok akkor az 1-eset is elég nehezen veszi be és tudtommal az egyesnek nincs köze a 3.hoz, de semmilyen sebességet nem dob ki... Hozzáteszem nagyon csúnya olaj van benne.... kitudja milyen viszkozitású. Lehetséges h csak az olaj miatt szórakozik a váltó vagy esetleg már léptetővillás gondok vannak?
Oké! Megpróbálom a maximumot kihozni.( Illetve a minimumot)
viczet félre téve 2-3 eft