Slippy !
Nem mondod,hogy a tűzzel játszol ?
Ezt játszom is meteorral és fáklyás ördög bottal !
Nem ide tartozik csak Slippy-nek szólt !
Nagyon dögös az a MZ ami neked volt,
egykoron még álmodtam róla.
Hasznos jó tanács !
Próbálj meg felkészülni testben és lélekben,
gyüjtsd össze annyi szak infót,szakkönyvet
amenyit csak lehet és a gyártó álltal leirtak alapján
össze-beállitani a gépet,nem kellenek a fölösleges "TUNNINGOK".
Akkor lesz egy jól müködö, de csak "MZ-éd" evvel légy elégedett.
A könyv előgyújtásnak 3mm ad meg/92/ ezt az értéket 3,6mm-re
/98/érdemes állitani a mostani oktán számú benya miatt.
Amúgy írja a könyvem,valahol az utolsó oldalon apró betüvel,
mint kiegészités !
Idestova 12 éve,hogy összeraktam az MZ-et,nagyon sokat motoroztam vele,de eljött egy pillanat amikor mér kevés volt
/kimotoroztam/ vettem egy nagyobbat,az MZ-ém még mindig meg van annak ellenére,hogy CBR 900 RR van a seggem alatt,meg még egy másik kicsit kissebb ,de az már más történet. pá-pá
Jah hát azmár nem etz Amugy még akár érdekelhetne is a motor de sajnálom túlszép ahogy hogy én erdőben motorozgassak vele(nemvagyok motor gyilkos de ez nem oda való)sajnálnám szegényt reméljük méltó gazdája lesz majd
Sziasztok !
Látom nagy lázban égtek az MZ TS 125-ös iránt.
Attól fűgg mennyire hoszabb a bovden,lehet még állitani vagy nem.
Az elözőek okoságot írtak,mert tégyleg a gyújtás felöli részen ,tehát jobb oldalt van a durva állitási lehetőség,de ehhez nem csak a kis deklit /középen egy csavar fogja/kell levenni,hanem a nagyott/két csavar fogja a két szélén/. Ovatosan bontsd meg és vissza mert bánni fogod,hogy hozzányúltál ! Arról ismered gel,hogy látsz egy 13 kulcsnyilásu anyát közepén egy sliccelt hernyocsavarral,ért.szer.
csav.húzóval megkontrázod és nyitod-zárod,addig állitsd míg majdnem nyomja a lamallákat. A finom állitó fent a karnál van, avval meg hangolod,de kell neki holtjáték jocskán !
Ezt emészd meg aztán várom a kérdést.........
a 250est? amugy nekem csak hobbi célra kell most perpill a motor..... aztán ahogy keződik a suli megyek jogsira és útra valami mást akarok.....hegybe haverokkal elmenni motorozni oda bőven jó ezis most..... aztán ha megvan a jogsi kiderül milesz még nemtudom mitveszek.... lehet hogy 251-est
nem tán nem érzed magad otthon
én is aztat hittem eltévedtem
Nem mondod,hogy a tűzzel játszol ?
Ezt játszom is meteorral és fáklyás ördög bottal !
Nem ide tartozik csak Slippy-nek szólt !
Nagyon dögös az a MZ ami neked volt,
egykoron még álmodtam róla.
vagy szocimotorosok, mzclubhungary, stb stb
csak szeretném, hogy még friss tapasztalattal szolgáljak
az őszi közös motorozásunkkor
Te a kocsinak nemtom mi baja lehetett nálad, de öregdió
gumidurrantásig forgatta itt a sarkon
nem vót annak egy rossz szava sem
na ezé kapnni fogok
Bocsi,hogy megzavartalak,nem volt szándékos!
Próbálj meg felkészülni testben és lélekben,
gyüjtsd össze annyi szak infót,szakkönyvet
amenyit csak lehet és a gyártó álltal leirtak alapján
össze-beállitani a gépet,nem kellenek a fölösleges "TUNNINGOK".
Akkor lesz egy jól müködö, de csak "MZ-éd" evvel légy elégedett.
A könyv előgyújtásnak 3mm ad meg/92/ ezt az értéket 3,6mm-re
/98/érdemes állitani a mostani oktán számú benya miatt.
Amúgy írja a könyvem,valahol az utolsó oldalon apró betüvel,
mint kiegészités !
Idestova 12 éve,hogy összeraktam az MZ-et,nagyon sokat motoroztam vele,de eljött egy pillanat amikor mér kevés volt
/kimotoroztam/ vettem egy nagyobbat,az MZ-ém még mindig meg van annak ellenére,hogy CBR 900 RR van a seggem alatt,meg még egy másik kicsit kissebb ,de az már más történet. pá-pá
MZ TS 125-ről beszélünk vagy ETZ 125-ről ?
Látom nagy lázban égtek az MZ TS 125-ös iránt.
Attól fűgg mennyire hoszabb a bovden,lehet még állitani vagy nem.
Az elözőek okoságot írtak,mert tégyleg a gyújtás felöli részen ,tehát jobb oldalt van a durva állitási lehetőség,de ehhez nem csak a kis deklit /középen egy csavar fogja/kell levenni,hanem a nagyott/két csavar fogja a két szélén/. Ovatosan bontsd meg és vissza mert bánni fogod,hogy hozzányúltál ! Arról ismered gel,hogy látsz egy 13 kulcsnyilásu anyát közepén egy sliccelt hernyocsavarral,ért.szer.
csav.húzóval megkontrázod és nyitod-zárod,addig állitsd míg majdnem nyomja a lamallákat. A finom állitó fent a karnál van, avval meg hangolod,de kell neki holtjáték jocskán !
Ezt emészd meg aztán várom a kérdést.........