Misu szeretném megkérdezni tőled hogy oldottad meg hogy ne legyen tiszta trutyi a láncod és hogy ne csapjon össze az olaj? Mert nekem mindig egy kis olaj átfolyik a jobb felőli részre ott pedig nem kéne. Válaszodat előre is köszönöm
Na de énis kérdeznék egyet. Csináltam egy tablettagyújtást ETZ-hez. Működött is meg minden , de egyszer megállt. Azóta semmi. Cseréltem alaplapot mert a jelvevőre gondoltam, Aztán gyújtótekercset is, utánna tirisztort ,ma pedig újra is vezetékeltem. Mégis szar. Nemtudom ,hogy a forgórész esetleg eltudott-e baszódni. de ez már röhej. 20 000-ért vettem a motort de a gyújtás már bennevan 15-be.
Én úgy tudom, ha sok olajat öntesz bele akkor ott ki tud folyni. Vagy ha szimeringes. A régi motorosok egy fazék grafitzsírban főzték meg a láncot és nem kellett olajozniuk. Ezt többektől is hallottam ,de nem próbáltam.
Bammeg Szilveszter eztet nyem jól tudod Neked kell néha kenni a láncot..... Amire te gondolsz az a kuplungnak a kinyomótengelye,ottmeg ha olaj folydogál az meg megin nyem jó............
Szeretném megkérdezni hogy ETZ-nél mi olajozza a láncot?Én úgy tudom hogy a blokknál a kis fogaskeréknél kilóg egy fém rúd és azon keresztül folyik az olaj a lánchoz.És ha ezt kihúznám akkor állítólag nem kéne hogy folyón az olaj.Szeretném ha erre a kérdésre válaszolnátok! előre is kösz.
még mindig nincs hátsód
én bepróbázok egy számomra új méretet, ami nem van a mofa listában
csak a dajcs heidenauéban, remélem 6 hétre hozzák
bár 3-at igértek, de azt kizártnak tartom
Holnap és holnapután nincs lezárva Kakucs, lehet menni motorozni, állítólag a vezetéstechnikaisok el fognak férni (nem bérelték ki kizárólagosan a pályát)
Jön vasárnap valaki közületek?
Vótatok?