sziasztoitség kellene.van egy 250 es etz-m és nincs szikra a gyertyánál pedig új gyertya pipám van mi lehet a baj már gondoltam a kondira hátha az ment tönkre de tudtok még valami okosat mondani hogy mi lehet a baj.köszönöm a válaszokat.
Jól mondja mz390, nem engednek egy fillért sem. Egy esélyt látok mégis erre: a május 22-i verseny ott lesz, előtte menni akarunk edzeni. Namost, ebben az esetben az az edzés lehetne hivatalos edzésnap, talán ha megfelelő létszám jönne össze, a vezetés (Bambi ) tudna alkudni . Majd felhívom ez ügyben, de nyilván nem lehet garantálni a sikert (meg az Ő nevében sem akarok felelőtlenül ígérgetni ). Ennyi. Kérem, kapcsolja ki....
Am a postakerten szoktam vásárolni a ker-mo kft-nél,nagykereskedés,oda van engedélyem,sokkal de sokkal olcsóbb minden :D de sajnos nekik elfogyott a dugó:S:S:S így az öreghez kellett mennem! csütörtökön lesz lyukas órám,akkor vissza viszem neki. Nagytudású,már évek óta ott dolgozik,jobban kéne tudnia,mi a fasza alkatrész,és mi a selejt,mint NEKEM!
Én nem bízok meg ezekben az utángyártott márkákban, még ha német is, leméred mekkora görgő kell, bemész egy csapágyboltba és veszel olyan méretűt, és valami minőségi cuccot kérj
Engem ETZ 150 alkatrészek érdekelnének honnan tudnék legolcsóbban beszerezni, bontottak érdekelnek elsősorban.
Köszi
Létezik olyan, hogy: MZ ETS 250? Ez egy TS tirisztoros gyujtással, és némi faceliftinggel?
Még benikének se fog menni az alkudozás! Nem engednek egy forintot se!:S