Helló! Van egy eladó vagy elcserélhető járgányom.
Garantáltan makulátlan és megkímélt állapotban. Előre is 16\"-os kerék fűzve, cross kormány, fehér óraszámlapok, töltésmérő, friss fényezés, robogó visszapillantók, egyedi oldalsztender, egyedi rendszámtartó és még egyéb apróságok. A motornak 2010. 05. 27.-ig van műszakija, de minden probléma nélkül átmegy a vizsgán. Igény esetén megcsináltatom a műszakit de akkor ennek reális értékében nő az ár is. A mostani ár irányár. A korlátozottal /25 kw-ig/ vezethető motor és autó csere is érdekel max. 100.000 Ft ráfizetéssel. Irányár: 120.000 Ft
Nyugisan indultam......... Nekem úgy van hogy nem itthon van a moci hanem tezsvíremné a szomszídba.......és mikor értemegyek utcai ruci vagy éppen ami rajtam van,szépen átgurulok amíg melegszik. Csak most tovagurultam beszélgetni/de minek /És indulás 3mp múlva krsssss láttam a drágát kb 6-8m csúszott!
De nem ottan hanem egyhéttel előtte itt a zuccában 3házzal arrébb egy komámnál voltam elindútam kitört a seggje....... Gondoltam én oszt mivan akkó Csakhát a poron és a füvön nem tapad az azelőtt fölrakott d209 Baloldal ajjaj ,telefon kuka,könyék,térgy prezúr
Esti mese, okuljatok, lehet röhögni: pénteken, indulás előtt vettem észre, hogy a lábtartó még a tavalyi esés miatt a csavarrögíztésnél sunyiban elrepedt . Irány itthoni motorbolt, nyema ! Akkor irány debreceni motorbolt 130-cal, megvesz, irány haza, ugyanolyan sietősen. Mire hazaérek, telefonál Kristóf, most indult el Debrecenből értem . Áááááááááá ! Utazósból szerelősbe átöltöz, régi tartó le, kipu le, új tartó leflexel, rászerel, kipu vissza, colos vascső kézbe, lábtartóra rá, hajlít vörös fejjel, káromkodik, közbe megérkezik Kristóf, hümmögés, állvakarás, stb. Mindez persze soványmalac-vágtában . Bepakolás autóba, trélerre, mosakodás, visszaöltözés, indulás 11.30 , még 220 km . Kakucson esővárás után (kb. 1 óra) átöltözés játszóruhába, pályára fel ! Juhhhé.........izé, bammeg, miezazizé mámmegin'? Ha jobb lábra terheltem, a súlyom lenyomta a fékpedált ! Mivaaaaan? Az új lábtartó, az utángyártás mintapéldánya , az alsó vízszintes szakaszon felül kb. másfél-két centi hosszon elrepedt ! Ammádöfi! Pedig leadtam 6 kilót, 90 kg alatt vagyok, nem elééééég ?
Fel nem adhattam, így hát úgy motoroztam, hogy a jobbos kanyarokban egy ideig (amíg ki nem tekertem a fékpálcán az anyát a menet végéig) a hátsó fék fogott . A 3 éves utcai gumma meg nem akarta a tempót, négyszer fogtam meg az elejét, csúszott ki alólam a drága .
Konklúzió? Ne légy bamba, nézd meg az ÖSSZES csavart a motoron időben, ne bízz az utángyártott cuccokban és húsvéthétfőn este fél tizenegykor jólesik gépelés közben a tolcsvai furmint füstölt-főtt házisonkával ! Szép álmokat, gyerekek !
Remélem semmi bajod!
Mondjuk, gyalog akkorát esett a kolégám hogy az orra tört!
Az haggyán hogy nem volt józan, de a kulcsát kereste a zsebében mindkét kézzel! ( az ökör )
Garantáltan makulátlan és megkímélt állapotban. Előre is 16\"-os kerék fűzve, cross kormány, fehér óraszámlapok, töltésmérő, friss fényezés, robogó visszapillantók, egyedi oldalsztender, egyedi rendszámtartó és még egyéb apróságok. A motornak 2010. 05. 27.-ig van műszakija, de minden probléma nélkül átmegy a vizsgán. Igény esetén megcsináltatom a műszakit de akkor ennek reális értékében nő az ár is. A mostani ár irányár. A korlátozottal /25 kw-ig/ vezethető motor és autó csere is érdekel max. 100.000 Ft ráfizetéssel. Irányár: 120.000 Ft
Fel nem adhattam, így hát úgy motoroztam, hogy a jobbos kanyarokban egy ideig (amíg ki nem tekertem a fékpálcán az anyát a menet végéig) a hátsó fék fogott . A 3 éves utcai gumma meg nem akarta a tempót, négyszer fogtam meg az elejét, csúszott ki alólam a drága .
Konklúzió? Ne légy bamba, nézd meg az ÖSSZES csavart a motoron időben, ne bízz az utángyártott cuccokban és húsvéthétfőn este fél tizenegykor jólesik gépelés közben a tolcsvai furmint füstölt-főtt házisonkával ! Szép álmokat, gyerekek !
Mondjuk, gyalog akkorát esett a kolégám hogy az orra tört!
Az haggyán hogy nem volt józan, de a kulcsát kereste a zsebében mindkét kézzel! ( az ökör )