Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No csak nem tankcsere vót?
Közbe télleg megnéztem az adatlapot
hibák kijavítva
jövőhéten jó lenne ha összejönne a teszt
Pföj!
Bammeg mijenek vagytok! Rohatt nácifasiszta rasszistaállat banda!
Mán meg mondjad, hogy nem jó!
Legközelebb elviszem Kakucsra a karácsonyfa égőt ittonról, és megkérem a ÖregDiót, hogy segítsen felszerelni.
Jaj de undok vagyol! Nem érted, nekem kő ijen discófény? Há olyan nagy dolog ez? Mit nem lehet ezen érteni? Néköm teccik oszt kísz!
Nekem sincs
Ma edzettem egy kicsit Mátraszelén, nekem is tetszett
Köridőmérő... hol van az még...
Nekem teccett Mivel kb csak nekem nemvan karikaidőszámlálókészülékem....... ezzel az adattal nemtok szolgálni
Gabikám, hogy sikerült a hétvége?
Ihletet merített a zoptikaitunyinghoz
Megnézte az adatlapot is...
Bemegyel a vadkacsába, oszt zsebrevákol pár diszgáófénytet
Te most minek örülsz?
Te cáruld mán el nekem ,hogy ilyen discófényt hol lehet szerezni, mer nekem is kéne!
Fasza!
Hozzám már így került. Én kormányszivacsot raktam rá meg egy kis discofényt... A visszapillantókat, kihúztam a gumikon a betűket az első sárvédőre a matrica. Na meg 2 tubus polírpasztát :)
Nálam a hátulja eredeti volt még.
Kép
Sziasztok!
Ha valakit érdekel MZ felni mindenestől 16" -os.
Érdeklődni ezen a számon: 0670/ 518-97-82
Ára: 7000 magyar forint :D
Akkor örülök neki. Engem is kiszolgál főleg eddig, még a jogsim sincs kész teljesen, hosszabb úton még nem voltam vele. Csak elég hülyén nézek ki rajta 189 cm... De nagyon vigyázok rá, mióta nálam van még esőn sem hagytam kinnt :)
Nem nagyon sikerült megnyitnom a linkedet... :)
Szép motor! Az enyém is volt:) Régi szép idők! Festés, 16"os kerék, gumik, feszmérő(lada 2107), 150es henger nálam került rá, megismerem. Azóta sokat változott. Kép Nagyonnagyon szerettem, sokat voltam vele találkozókon. Jó újra látni :)
Üdv.: Csikin