hónap menünk főfaluba, oszt mit észleltem no ettő áll ketté a fülem, ha ez igaz bezsebelem a legjobb protektort kicsi pézé , no persze a részletekért személyesen kell érdeklődni
remélem szerencsével járok
NO iljen diszkóófény nekem is kellene! ! ! !
szerintem, ha többen összefogunk tudunk alkudni
Akkor kinek kell még?
Eddig:-benike
-misu
gyertek-gyertek!
Nyugalom... Amikor Te hirtelen nagyon kíváncsi lettél a "discofényre" akkor én már rég aludtam. Csak meg kell várni hogy felkeljek. A discofény alatt egy neoncsövet értettem a hátsókeréknél, egy zöld világítós kapcsolót ami a karbit világítja, egy kék ledet ami pedig a hengerfejet és egy ledes helyzetjelzőt. De ha bemész egy autóvillamosságiba szerintem mindet megkapod. Ha újvárosi lennél mondanám hol vegyed. Remélem kielégítő választ adtam.
Nyugalom... Amikor Te hirtelen nagyon kíváncsi lettél a "discofényre" akkor én már rég aludtam. Csak meg kell várni hogy felkeljek. A discofény alatt egy neoncsövet értettem a hátsókeréknél, egy zöld világítós kapcsolót ami a karbit világítja, egy kék ledet ami pedig a hengerfejet és egy ledes helyzetjelzőt. De ha bemész egy autóvillamosságiba szerintem mindet megkapod. Ha újvárosi lennél mondanám hol vegyed. Remélem kielégítő választ adtam.
jó soxor amíg el nem fáradtak
de nézni még rosszabb
úgyhogy mi is cstlakoztunk a körbe-körbézőkhöz
remélem szerencsével járok
Egy ilyen szart eddig nyúzni... :)
szerintem, ha többen összefogunk tudunk alkudni
Akkor kinek kell még?
Eddig:-benike
-misu
gyertek-gyertek!