Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha megvársz hazahozunk,de nemtom mikor végzünk
Na more akkor én nem is zavarok suliból dzsalok haza vonattal akkor,majd otthon találkozunk de azért köszi
10-11 körül érünk oda fél2-2 től van egy nemtom milyen hosszú üzleti megbeszélésünk
Mikor jöttök holnap? Mert én is holnap megyek haza
No sehun se senki
Sok hülye a pályán körbe-körbe
jó soxor amíg el nem fáradtak
de nézni még rosszabb
úgyhogy mi is cstlakoztunk a körbe-körbézőkhöz
Mé, ha neked begyün valami nem startolsz rá
hónap menünk főfaluba, oszt mit észleltem no ettő áll ketté a fülem, ha ez igaz bezsebelem a legjobb protektort kicsi pézé , no persze a részletekért személyesen kell érdeklődni
remélem szerencsével járok
Legalább rád számíthatok
Hi mi volt kakucson a hétvégén .
Bazdki... Ti teljesen betegek vagytok... XD
Egy ilyen szart eddig nyúzni... :)
Engemet kétszer írjá föl, mer nekem kő tartalék is! Tudod ha elromlana azé!
Apikém azé dobna a sutyin is!
Elszaladok én oda vazze! Csak monnyad mi kő, meg mennyi péz, mer az a legkevesebb!
ne mondd,hogy neked nem kell
Milyen jól fognak kinézni a pálya müzök , mint a csillagszóró!
Ez mindösszesen 3000 Ft szerintem nem égbekiáltó összeg...
NO iljen diszkóófény nekem is kellene! ! ! !
szerintem, ha többen összefogunk tudunk alkudni
Akkor kinek kell még?
Eddig:-benike
-misu
gyertek-gyertek!
Nyugalom... Amikor Te hirtelen nagyon kíváncsi lettél a "discofényre" akkor én már rég aludtam. Csak meg kell várni hogy felkeljek. A discofény alatt egy neoncsövet értettem a hátsókeréknél, egy zöld világítós kapcsolót ami a karbit világítja, egy kék ledet ami pedig a hengerfejet és egy ledes helyzetjelzőt. De ha bemész egy autóvillamosságiba szerintem mindet megkapod. Ha újvárosi lennél mondanám hol vegyed. Remélem kielégítő választ adtam.
No akkó mostmá lehet diszkófény a müzön.
Nyugalom... Amikor Te hirtelen nagyon kíváncsi lettél a "discofényre" akkor én már rég aludtam. Csak meg kell várni hogy felkeljek. A discofény alatt egy neoncsövet értettem a hátsókeréknél, egy zöld világítós kapcsolót ami a karbit világítja, egy kék ledet ami pedig a hengerfejet és egy ledes helyzetjelzőt. De ha bemész egy autóvillamosságiba szerintem mindet megkapod. Ha újvárosi lennél mondanám hol vegyed. Remélem kielégítő választ adtam.
Küllőkre meg mehet a "macskaszem" ...
Ragaszd tele a sisakod kis tükördarabokkal és az lészen a diszkógömb
Nop akkó nem lesz diszkáófényem vagy mi van?
az is benne volt a projektben kapott egy tuti lakk fekete fényezést a tank no de a szép festésnek is eljön az ideje