Szevasztok! Légyszives segítsetek már ,mert teljesen kész vagyok. 150-es ETZ-ben a váltótengely egyik végén tűgörgő van. _Nos ezt mindig szétnyírta. Csináltam rá bronz tengelyt ,de így meg a tengelyt baszta szét. Mivel lehetne ezt kijavítani? Golyóscsapágyat lehet szerintetek odarakni?
köszi
Ne értsd félre, semmi baj az öreggel, még csipázom is, olyan jó kis epés beszólásai vannak, némelyiket évek múlva is emlegetjük a haverokkal . Én is onnan vettem most egy lábtartót, gyári hibás a drága, vehetek másikat ....de erről nem az öreg tehet, nem Ő csinálta . Esetleg van egy másik bolt is a Kassai úton, ha mész kifelé a városból, a Nyíl utcai kereszteződés után következő lámpa után az út jobb oldalában. Nem olcsóbb, de szerintem máshonnan veszik a dolgokat, mert másfajta cuccaik vannak, mint a Péterfián .
Én is, Én is!
Nekem meg az új projekt SZR 660.
Mondjuk kell rákölteni egy rakat manit. Gumik, láncszett, akku, gyertya, légszűrő, olajcsere, első telót felújítani + eredetvizsga, biztosítás, átírás, műszaki.
- május 28
- június 2
- június 17
- július 6
- augusztus 5
- augusztus 13
- szeptember 8
- szeptember 15
köszi
na jó jó kis motrok azok is csak hát olyan jó szívózni egy kicsit
Nekem meg az új projekt SZR 660.
Mondjuk kell rákölteni egy rakat manit. Gumik, láncszett, akku, gyertya, légszűrő, olajcsere, első telót felújítani + eredetvizsga, biztosítás, átírás, műszaki.