Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezek BRO rendezvények
- május 14
- május 28
- június 2
- június 17
- július 6
- augusztus 5
- augusztus 13
- szeptember 8
- szeptember 15
Hungaroring? Mikó?
Vagy MZB-s vagy miaszar:) Csakmert nálunk képesek a szart is németnek beállítani.
Hát most új a tengely és koyo C3-as csapágyat vettem bele. Milyen ísmertető jele van a jó görgőnek? MZA-s?
Jó minőségű görgőt vegyél oda, és a tengelyen lévő csapágy ne lógjon, mert akkor akármit csinálsz vele, szétnyírja:)
Hoppá bronz perselyt csináltam nem tengelyt
Szevasztok! Légyszives segítsetek már ,mert teljesen kész vagyok. 150-es ETZ-ben a váltótengely egyik végén tűgörgő van. _Nos ezt mindig szétnyírta. Csináltam rá bronz tengelyt ,de így meg a tengelyt baszta szét. Mivel lehetne ezt kijavítani? Golyóscsapágyat lehet szerintetek odarakni?
köszi
maj kifigyuzzuk!
No, jáú csak valamelyik akcsijós nap legyen .
Jáó! De a következő euroring! No?
Ne értsd félre, semmi baj az öreggel, még csipázom is, olyan jó kis epés beszólásai vannak, némelyiket évek múlva is emlegetjük a haverokkal . Én is onnan vettem most egy lábtartót, gyári hibás a drága, vehetek másikat ....de erről nem az öreg tehet, nem Ő csinálta . Esetleg van egy másik bolt is a Kassai úton, ha mész kifelé a városból, a Nyíl utcai kereszteződés után következő lámpa után az út jobb oldalában. Nem olcsóbb, de szerintem máshonnan veszik a dolgokat, mert másfajta cuccaik vannak, mint a Péterfián .
dede,ott vettem az öregnél! Miért?

na jó jó kis motrok azok is csak hát olyan jó szívózni egy kicsit
Én is, Én is!
Nekem meg az új projekt SZR 660.
Mondjuk kell rákölteni egy rakat manit. Gumik, láncszett, akku, gyertya, légszűrő, olajcsere, első telót felújítani + eredetvizsga, biztosítás, átírás, műszaki.
HAli Delorto PHBH26os karbi elado 8000FT minden megvan
a Ts-nek nem 16" a hátsó kereke gyárilag csak csak rosszul emlékszem nekem 16"os volt benne akkor elnézést mert nekem +ba csak ez van.
Nekem olyan kellene, hogy 18" a szélessége pedig 70 mm. Ez volt a Ts Mz-m hátsó kereke.
Mérjél már egy szélességet mmben rajta és megmondom utána pontosan hogy ami nekem van az e. ha az 18" ráfra cserélem
Április 25.-re kilátásba helyeznék egy kakucsolást a pálya szabad
Csak nem Debrecenben vetted a dugót a Péterfiáról?
sztem az öreg rosz dugót adott,de biztos beleépítem a fejébe,ott fogja összetörni a gyűrűt,nem pedig a hengeremben!
akkor az a dugó nem odavaló vagy a henger van kireszelve a gyürütámasznál
Akkor az énnekem kéne!