Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A pontos különbségeket nem ismerem, de mások elmondásai alapján a 251-es ETZ váza valahol a 125/150-es ETZ és a 250-es ETZ váza között van mind hosszra és erősségre is. Mivel a blokkja majdnem fullra megegyezik a 250-essel, szerintem annak a vázához jobban hasonlít, mint a kicsik vázára, de ez csak az én véleményem, lehet, hogy tévedek.
Sok a különbség? össze lehet hozni szerinted a dolgot?
Ne komolytalankodjunk itt kérem szépen mert ami nekem vol azt valaki megfúrta úgyhogy oda a gyári öblítés a tesóméban viszont gyári van és olyat szeretnék csinálni magamnak is
ugyi-ugyi .........
Hmmmm.
A nyáron oda is el szeretnék jutni vele, úgyhogy majd kergetőzünk egyet.
Amékre járni szoktunk csak te mostanában mindig vonatozol ...na kitanáltad?
Tudok egyet , az ára kb 90.000huf, ja és adják hozzá a komplett etz-t, friss műszakival!
nincs , de egy rezó kipuff van , az a kisipari fajta , de nem ám rejtettrezó
Valakinek van eladó gyári etz250 kipufogónak a fojtásrésze
Ha addigra összerakom, akkor simán.
Mármint melyik ringre, a Hungaroringre?
Ha jössz ide, akkor még ha nincs összerakva akkor is megnézheted. A ringtől kb 4-5 km-re lakom, úgyhogy bármikor jöhetsz és megnézheted.
Ottán remélem akko viszed ki a ringre miko ottan leszek Kíváncsi vagyok reá.....olvastam má róla régen de még élőben nyem láttam iljent
én is várom péntekre a szakit , át kell vizsgálni a gépet mert furcsa hangokat hallat , vagy csak rémeket hallok , nem tom , de biztos ami biztos , sztem szelephézag de ezeknek a vezlánc és a feszítő is problémás szokott lenni
Ezen a héten végig háváj didzsi. Múlthét vasárnapig letudtam a havi kötelező órát. Legközelebb hétfőn megyek.
Ma is motort szereltem.
Szétbombáztam az SZR-t, kivettem az első telókat.
Holnap veszek szimeringet, porvédőt, olajat és rakom össze.
Többiek?
áhány
Melóhelyen voltam (ferencvárosi pályaudvar) leadni az áprilisi utazási naplómat meg a bérlet számlákat.
hétfőn de-t láttalak a fradi pályánál 10:40 körül, merre jártál
Nem ugyan az, különbözik a kettő.
Üdv mindenkinek! Olyan kérdésem lenne, hogy a 125-ös és a 251-es etz váza között van-e különbség? Egy barátom összetörte a 251es etz-t mivel sehol se talál hozzá vázat, ezért gondoltunk arra, hogy a 125ös vázát épitjük be neki. Jo ötlet szerintetek?
Üdv
Van egy 125-ös Etz-m
A bajom h a fékkarnál ereszt egy kicsit az olaj és nem is mindig fog olyan mintha levegős lenne, de nem mert már légtelenítettük!
Szóval ha mek és nem használom egy ideig aztán behúzom akkor beszalad a fékkar és nem fog a fék és csak pár húzás után fog pedig már volt karmantyúzva is!
Vennék új fékkarházat mert az megoldaná a gondot,de 21 ezerért vesztegetik:S Szóval valaki tudna segíteni a problémámon vagy esetleg valakinek használt eladó?
Nem is azon aggódok csakhát én az a fajta vagyok ha má rajtahagynám akko legyen évjáratazonos..........vagyis szeretném
ittensenemvan ily idős paripára......
sztem rá lehetne azt faragni simán

na jóccakát kollégák
Ezt sajnálom átfújni kékre hogy mennnyen a ruhához, és úgy jobban néznénk ki Végül is má lenne 30 körül csak az 2002 es ammeg nem pont oljan .........pedig a zára Sőt lenne lámpákkal együtt 50 é is azis 2002 es..........
sajna nem majd megkérdezem ha érdekel , örömmel hallom hogy meggyött az eszed