Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja dzsoni szinte végig utánam jött
aszonta nem forszírozza a dógot, állandóan elcsúszkált neki az eleje
szerintem ha jó idő lesz , kimegyek valamelyik héten hétköznap egész napra , hogy visszarázódjak a buliba
ők most voltak kint először , lehet csak 80%-ot adtak , nehogy zakó legyen az év elején
Nem tudom, de Dzsoni nagyon enervált volt, Csaba ment egy 46 végét a mérője szerint mielőtt kiértünk, később volt hogy beértem, elmentem tőle , nem tudom mi volt a csapattal
nupágágyí , csak hogy jussak ki én is a pályára
mondtam, hogy nem volt vészes (azért később jó lett volna lassú pályán mérni pár kört, csak nem csukták vissza)
de kell ám
az sem rossz azé
az biztos, hogy jó időt nem ilyen forgalomba lehet futni, hanem
amikor tudsz menni pár tiszta kört, hogy ne kelljen előzgetni
áhány azé ez mán bíztatóbb
de az a gyors rész MZvel veszettgyorsnak érzik
4. nyélgáz + azok a huplik ott,a motor + tekeredik, pattog, csúszkál, , de ez benne a jó
kell a móka
hello fiuk!csak annyit szeretnék hozzátenni az előttem szólókhoz hogy nagyon faxa nap volt a mai kakucs!igaz én ma nem motroztam de figyelni sem rossz jó időben jó helyen haver társaságban motorzúgásban ,klassz volt az idei első kukucska!fényképeket későbbre igérünk van vagy 150 jó kép, ugyhogy elindult a szezon hajrá mz-sek!
Legelső körben volt lassú pálya, de forgalomban a legjobb is csak 47.31 volt a 10 körből (szerintem a jó köridőkhöz kisebb forgalom kellett volna).

de eszedbe jutott
épp látunk téged a vidin& eszünkbe jutott mit beszéltünk
a kamera felrakásnál& má integetsz is a vidin
Elég hideg volt az aszfalt, bár nagyon nem csúszott, de akkor sem volt bátorságom a sebességet forszírozni jobban. Nem volt olyan őrületes tempó, csak korábban nem sokat mentünk a gyors részen.
és a lassabb nyomvonalon
az utolsó pillanatban jutott eszembe
44.05 normál irányba
akkor is
de ebbe nincs benne az első célegyenes utáni sikán, tudod a legújabb
aszfaltozással kikerülve gyorsabb, de azért így is nagyon jó idők
kérem a hivatalos köridőt