Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kakucs talán április 11
Nézd meg, hogy a tanksipkán jól szellőzik-é a szuszogónyílás! Egy dugulásnál elfogyhat a benya, ha húzkodod a fülét !
MZmoto ?
Az az alsó kormánykifli most komoly? Nem félsz egy töréstől ?
Amúgy nekem tetszik

Próbakör? Mikor? Hol?
nájá
örülök neki legalább megmaradt egy pálya díj
de nem ám
ugye-ugye, csak nem kő főfékhenger
Kész a javítás , és láss csodát jó lett a fék .
Juhéjjj!
Ezért engem megköveztek:)
köszönöm szépen a választ! volt, hogy rángatott, de azt aztán sikerült kiküszöbölni (úszó állítás meg benzin-levegő arány állítás meg tű állítás) és azóta nem rángat. csak még mielőtt ezeket megcsináltuk volna furcsán néztünk a benzincsőre is, hátha az okozza a problémákat, és csak az volt furcsa, hogy tegnap hazafele jövet a benzincsőben folyamatosan csökkent a szint. azon izgultam, hogy amíg hazaérek, maradjon benne még benzin, de mikor hazaérve megnéztem nem volt benne mégis ment csak nem tudom, hogy ez így normális és ment-e volna még tovább is vagy valami gond van, ha ilyen szinten nincs a csőben benzin?
Sziasztok, valakinek Borsod környékén eladó működőképes 250 es Etz blokkja ha lehet elektronikával megvenném!
ühüm most jöttek haza sokan külföldről
Mé szombaton beiszó?
másnaposan nem jó motorozni
Nem jöttök inkább vasárnap?
áhány ok effendi
Előbb a távolabbi féknyerget van hogy kicsit megengedem a pumpánál is fent mert úgy könnyebben megindul a folyamat no meg ha úgy érzed kemény 5 perc pihi aztán megint próba a fékkart lassan húzgáld úgy hatékonyabban ki tudja dolgozni a levegőt de mielőtt végeznél a dologgal egy tesztkört a géppel üzem melegre felmelegíteni a féket és még ilyenkor is szokott levegő kijönni belőle ha kell a végét ismételd meg többször mert az kellemetlen ha nincs fék.
má eccer majnem indultam
de lekéstem , mer körmölni kellett a lábamujját
juhéééjj
Te csak ne ovasgassá! Indújjá eringen!
Szopatásban lüke! Én apukám úgy csinálom mint a nagyok a filmekben!
vazze nem győzködök visszaolvasni
felvagyon éledve a csapat
Bő nyállal?