Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

beszéltem ma Gézával, azt mondta hogy még mindig nincs kirakva a jeladó Kakucsra...
Há eddig úgy néz ki 4-en!
Vasárnap? ? ? ? ?
Rókapimpó!Felcsaptál mozdonyvezetőnek? :D
remélem vasárnap jó idő lesz
má, ha muszáj vagyunk veletek együtt motrozni
na oszt felőletek hányan jösztök? 2esetleg 4 MZ?
az nagyon nem jó sajnálom!
Ja, a legfontosabb: utas vagyok csak, Kristóf meg holnap akar menni, Leviékkel akar motorozni . Pedig jobb lenne a vasárnap, én mondom ...
sajnos ez van, de majd legközelebb
most elteszem magam holnapra, mert ebből a napból már elegem van
Uhhh! Hát e van! Nagyon sajnálom!
igen ott is azt mondták hogy sok van ilyen , úgyhogy majd a következő , nem adjuk fel a projektet
Sajnálom . Sajnos tudom, mit érzel, mi is így jártunk tavaly szeptemberben . Fel a fejjel, koma, legközelebb sikerül !
kórházban van az asszony, az előbb értem haza, holnap kiderül hogy kell-e műteni, de a körülményekhez képest jól van... ami volt az már nincs...
No mi van?
Francba. Én meg hétfőre tettem magam szabaddá. Na, majd legközelebb.
köszönöm a köszöntéseket , viszont a másik dolog az sajnos...
Én is ott leszek a közelben, csak dolgozóban holnap azon a vonalon fogok "száguldozni" egy piros, 12 hengeres V-motoros

DÍZEL MOZDONNYAL (és néhány kocsival) Bp. Nyugati és Lajosmizse között.
Vasúti átjárókban fokozott figyelemmel, mert jövök!
Boldog szülinapot és gratula az utódhoz.
Főnök csak arra van, hogy a fizut kiossza ! Nehogymá' megmongya, micsinálj holnap !
Talált-süllyed !
Plusz hétfőn megyünk anyukámhoz, tüdőszanatóriumban van Kékestetőn . De Ő is jobban érzi majd magát, ha a kicsi fia jól kikeringi magát Kakucson !
börzdéjt és gratula, jó egészséget nektek, az a legfontosabb
Sürgős motorozhatnékja akadt!
na oszt mi dógot akadt így hirtelenjében
nem kizárt
pedig eddig úgy volt holnap megyünk! de a főnök nem engedett el egyikőnket se nem
aszonta menjetek inkább benikéékkel
de csak ha nagyon muszáj