Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fehér Holló motorosbolt
Thököly ut a McDonalds mellett.
Szolnokon hol kapok eredeti gyűrűt meg dugattyút?
es125/2 asszem 2. v. 3. túlméret
es125/1 EREDETI gyűrűt és dugót keresek!
Kúrvasűrgös mert a kawámat utolsó csavarig bontanom kell és nemtudok mivel járni melóba,iskolába,stb.
Sajnos nagyon orssz erre a tömegközlekedés és csak 2kerekű jöhet szóba még jégesőben is:P

De minimum gyűrűt ha megadom a méretet hol találok nem lengyel hulladékot?

Kérem aki tud segítsen,mert nagyon sűrgős
Rég szereltem már trofit de az es125/1 nél a főtengely szimeringek cserélhetők csapágy kiszedés nélkül?Itt a szimering van kivűl?(gyújtás felöl meg hajtómű felől).Biztos ami biztos alapon oda is beraknék frisset,hogy egy 400km távon ne dögöljön le.

Előre is köszönöm ha valaki gyorsan válaszol:)
Féklámpa kapcsolóból raktározz be pár darabot, nekem másfél év alatt már a 4. van benne, a mostani elég jól bírja, már nyár vége óta bennevan:)
Mi is megyünk Szolnokról!
az se nem rossz
talán, de nagyon feltételes
a télen megtáltosodott a gépe& fosik tőle
vagy előtte négykézláb!
Jön Tibi is? Vagy ki a 4. MZ-s?
gyertek csak ti is holnap! ! !
estére nehogy a wild duckba találd magad
aluggyá mán , me hónap nem bírsz a MöZö-vel!
felejtes=felejtse
No akkor
holnap senki ne feljtes magát otthon! ! ! !
Irány Kakucs! ! !
remélem(ha már szűk lesz a létszám ) azé nyóc MZ csak lesz
4 északró, 4 a viharsarokbó
köszi szépen, de sikerült rájönni a hiba okára. kapcsolási rajz szerint a féklámpára 3 szál vezeték megy, úgy is kötöttük be. átjött egy villanyszerelő ismerős, ránézett és egyböl levágta hogy oda nem kell csak 2 szál, igy dupla áramot kapott (valami ilyesmit magyarázott), kiszedtük, és hopp működik! csak már meg a sz*r utángyártott első féklámpa kapcsoló ismét eltört (harmadik) igy megint venni kell egyet.
A biztosítékot azért csaphatta ki, mert valahol zárlat van a rendszerben, esetleg nézd meg hátul a féklámpát, hogy jól van-e bekötve, ha ott minden oké, akkor keresd végig a féklámpa vezetékeit, lehet valahol kidörzsölődött és hozzáér a vázhoz, elöl a féklámpakapcsolót is nézd meg, elsőre ennyi, az akkumulátor Ah méretének nemsok köze van hozzá. Remélem tudtam segíteni.
Sziasztok. Öröm, boldogság van 1.re beindult az ETZ, de mikor járt a motor észrevettük h a féklámpa folyamatosan világít, behúztuk az első féket és kicsapott egy biztosítékot, tettünk bele egy másikat kicsapta azt is egy kis idő után és akkor füstölt is az egyik vezeték a hátsó lámpában. A haverom Aprilia RS-éböl szedtük ki az aksit és azzal indítottuk be (sajnos nem tudom hogy hány amperórás), az lehetett a gond? vagy van valami ötletetek? ma vettem aksit, a boltban azt mondta az eladó h 5 amperórás jó bele, azt vettem, remélem nem lesz vele gond később. ha van valami ötletetek h mi lehet a gond és leírjátok azt nagyon megköszönöm! na hello
Még utcai üzemmódban van a gép, kicsit neki kellene állni felkészíteni pályára . Majd a következő alkalomra összedobom.
Meg aztán van egy fokkal költségesebb projekt is a tavaszra, nyárra, egy yamakka (ami ott van az adatlapomon a zöld rigám előtt, SZR 660) , csak kell rá új gumi előre-hátra, láncszett, az első telót kell szimeringezni, meg még 1-2 apróság, + műszaki, átírás, szóval pályázni most még nem megyek, de majd legközelebb.
azt mondta ő kirakná, volt is kint de a pálya tulaja azt mondta a föld alatt akar csinálni neki tápot, és csak mikor az elkészül akkor tudja kirakni
Egyelőre még csak mozdonyvezető gyakornok vagyok, de remélem nyár végéig kinövöm.
Öreg vagyok, az igaz, de vannak itt nálam öregebbek is . A tanácsok meg arra vonatkoztak, hogyan is kellene menni Kakucson egy jó 48-as kört , Gabi tudja, hogyan kell, Ő is annyit megy a 251-el .
Aha! No oszt miljen tanácsbval bírtak téged öreg rókát ellátni?
A kórházas emberke (Szilveszter) keze nem úgy állt, ahogy még reggel felkeléskor is állt, de egyebet nem tudok mondani róla , nem voltunk még ott, de állítólag nagy perec volt. Monnyuk, abból én is láttam egyet, az se volt szép ! A létszám viszont alakulgatott, voltunk vagy tucatnyian !
Osztmánmeg mi volt a gond a kórházas emberkével, meg mennyien vótatok?