Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy össze van keverve az 1-es billentyű a 7-essel
Akkó azé mész te olyan hangtalanul
Villanymotor hajcsa
No jó van néha 1600-ig is!
Nekem magyarázhattok! 2- éve megy a szekér, és tudjátok, hogy csak a guminyomást szoktam megnézni! Azóta ! Mondjuk az igaz, hogy max 1500-ig pörgetem!
Naggyon hulye!
Csakis az IGOL! ! !
Fölösleges itt a drága olajokról értekeddzeni
A kupplung felőli szimmering élét egy helyen megsérteni és
pont annyi olajat szí a hajtóműből, hogy tökéletes a kenés,
ammeg csak 900 péz
Ha jól nyakon öntöd kibír fél óra motrozást is
Mi van vaze?
de a tuti a fű
Te nem tudod ni a tutui .
nem bántásként de agipot még a kerékpárom láncár sem kenném
Motul510 az atuti
Benike ni ez a kihes kutya aképen ?
Legjobb az agip a kétütemübe .
hali emberek.
nem érdekelne esetleg valakit egy MZ TS 125ös moci?
http://www.motor.hu/hasznaltmo...
most akciós áron adom.
(téli kedvezmény)
Szintetikusból Agip 2T Racinget szoktam + Repsolt, persze mi is úgy szoktuk hogy nagyobb tételbe és akkor kijön max 2000 pro Kopf. De valahogy Mz jobban kedveli az Oest 2T-t meg a a Mol Lubricant 2T. :) Választanom kell? akkor nem a pofont !
Jaaja, "izlések, és pofonok, melyiket kéred?"

Aki rendszeresen motorozik, meglehetősen olcsón is tud ,jó rész szintetikus olajat venni, pl a formula 3000 kft től.
Igaz, minimum 12 litert kell megvenni, de össze kell állni 2 haverrel, és egy jó időre le van tudva az olajkérdés.
A repsol scooter így 1600 ra jön ki, márpedig ez fényévekkel jobb mint bármely ásványi.
Megbíználak vele
Jah mégvalami..valószínűleg nem árt a szintetikussal sem neki..de az ár/érték arány MZ hez nem jó.
Igazából semmi konkrét információval nem tudom alátámasztani azt, hogy kerülje a szintetikus olajat, csak személyes tapasztalatom nem jó vele kapcsolatban. Az MZ jobban szereti az ásványi "olcsóbb" olajat. Simsonomat a felujítás óta "2900km" csak szintetikussal tettem meg. A tapasztalat az volt, hogy a bejáratás első szakaszában szintetikussal hamarabb bemelegedett. Mikor MZ-t járattam 30 km után váltottam olajat, és az ásványival jobban lehetett járatni. Ez csak az én véleményem/észrevételem/ tapasztalatom. Akinek nem inge ne vegye magára :) Ízlések és pofonok :)
Esetleg elmagyarázhatnád miért kerülje a szintetikus olajat.
Benyomsz neki?
Jack hereer!
Nagyon szépen köszönöm az infót, sokat segítettél
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
De szép példány
Nektek ilyentek is vagyon?
Az ország errülső felén is szaporítani kellene!
Én látok benne