Szia!
Újra van Mz kupa......talán a múlt héten írta ki Bambi a jövő évi versenykiírást!
Itt van a szabályzat: http://www.mzclubhungary.com/V...
Üdv: Szilveszter
Jó estét!
Egy kicsit értetlenkedni szeretnék, szereztem egy 250-es ETZ-t és már annyi helyen olvastam a simsonmzpannonia versenyekről hogy is van ez? Ez most akkor valami veterán kupasorozat vagy MZ kupa vagy mi ez? Vagy csak fogjátok magatokat és uccu neki? Azt tudom hogy olyan létezett hogy MZ kupa de talán már nincs?
(Tudom és-sel nem kezdünk mondatot) És milyen az Mz kupára készített és elfogadott motor?
Valaki homályosítson fel legyen szives!
A szocformulán már jártam.
speed 6-1 a schwalmtól sörivók 5-1 oldalháló a fél csapat részeg volt rooneyéknál csapaton belül majdnem bunyó volt ugy kellett szétszedni őket bocs az offért
Jó napot Urak! Én is majd csak előferdülök itten e
Mi a helyzet mindenkivel? Máté vazze nagyon el vagy tűnve msnről is,nem lesz ez igy jó
Egyébként pedig Isten Éltesse Fitalszaki komámat a messzi svájci honba
Igen igen. én nekem is jelenleg több motorom is van. én amolyan adok veszek típus vagyok. próbálók pénzt csinálni, mellette enduro versenyeken néha részt veszek. meg túrák..
Nekem minden járművem náluk van és volt. Volt 250es ETZm is (ugyancsak náluk), de lecseréltem egy Yamaha XJ 600-ra (ezt is biztosították). Amit nem szeretnek, azok a sportgépek, azoknak a levelére még csak válaszolni sem válaszolnak (tapasztalat).
Lényeg, hogy motor esetében 40E helyett 5E a biztosításom. Ha hozzáveszem hogy van egy 30 éves TS MZ-m amire 20E körüli lenne a biztosítás máshol (annak ellenére hogy felújított pikk-pakk állapotban csak a garázsban áll), arra csak 2-3000 Ft-ot fizetek.
Ott van a kocsi (skoda 120L), megint 40E lenne máshol, itt valamivel 20E felett van. Éves tagdíj 5E. Mindent összeszámolva, nem kis összeget spórolok velük évente.
Újra van Mz kupa......talán a múlt héten írta ki Bambi a jövő évi versenykiírást!
Itt van a szabályzat:
http://www.mzclubhungary.com/V...
Üdv: Szilveszter
Egy kicsit értetlenkedni szeretnék, szereztem egy 250-es ETZ-t és már annyi helyen olvastam a simsonmzpannonia versenyekről hogy is van ez? Ez most akkor valami veterán kupasorozat vagy MZ kupa vagy mi ez? Vagy csak fogjátok magatokat és uccu neki? Azt tudom hogy olyan létezett hogy MZ kupa de talán már nincs?
(Tudom és-sel nem kezdünk mondatot) És milyen az Mz kupára készített és elfogadott motor?
Valaki homályosítson fel legyen szives!
A szocformulán már jártam.
Mi a helyzet mindenkivel? Máté vazze nagyon el vagy tűnve msnről is,nem lesz ez igy jó
Egyébként pedig Isten Éltesse Fitalszaki komámat a messzi svájci honba
még egyszer köszönöm a ,,szerencsés véletlent"
Nem jártam már jó ideje ezen a fórumon, csak szóba került a minap a motorom és nosztalgiából benéztem.
Más az élet egy japán vas nyergében. Fura dolog, hogy nem kell pár havonta hozzányúlni (Bár ha meg éppen kéne, akkor az meg drága dolog)
biztosítás
Nekem minden járművem náluk van és volt. Volt 250es ETZm is (ugyancsak náluk), de lecseréltem egy Yamaha XJ 600-ra (ezt is biztosították). Amit nem szeretnek, azok a sportgépek, azoknak a levelére még csak válaszolni sem válaszolnak (tapasztalat).
Lényeg, hogy motor esetében 40E helyett 5E a biztosításom. Ha hozzáveszem hogy van egy 30 éves TS MZ-m amire 20E körüli lenne a biztosítás máshol (annak ellenére hogy felújított pikk-pakk állapotban csak a garázsban áll), arra csak 2-3000 Ft-ot fizetek.
Ott van a kocsi (skoda 120L), megint 40E lenne máshol, itt valamivel 20E felett van. Éves tagdíj 5E. Mindent összeszámolva, nem kis összeget spórolok velük évente.
Éppen ma reggel akadtam erre az oldalra:
OdorMotor
és gondolom valami ilyesmit keresel.
Nézz körbe rendesen, mert ugyanezen a néven van egy 11E Ft környékén is, nem tom melyik kell neked pontosan.
az ETZ -é pedig aluminium és 3 lefogatású!
várom válaszokat. beszerezhtőséget!