Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt hittem hogy dolgozni voltatok most meg kiderül hogy plussz kuplungoló ujjakat operálnak rátok
a bátyámmal össze birkoztam tisztelni kellett volna
Vagy mégis?
Jógyerek há nem is motoroztá oszt mégis igy néző ki?
voltaképpen nem az óvás miatt kérdeztem hanem hogy mikbe lehet belefutni esetleges más szabályértelmezés miatt,bár ami kivül van az látszik,ami belül az meg ne legyen gyorsabb a többinél
Csak a Misué? A tied nem?
a kép lemaradt
Hol?
oda hozzád nem mindig gyors ez a frímél
na egy kis érdekesség azért most sem telik esemény nélkül az életünk
Te meg hova kűdted jeruzsállamba?
Én e?
Hol-e? Ha ott voltunk láttuk hallottuk
Te meg elsunyiskodtá mer tudtad, hogy készül valami
én is elküldtem
Amikor én mentem, semmi balhé nem volt. 2006-ban volt egy-két eset, bepróbálkoztak a srácok, de nem jött be, túl feltűnő volt a javulás meg túl gyors volt az egyenesben egy-két motor, de le lett rendezve sárdobálás nélkül. Soha nem volt jellemző az óvás meg a sunyiskodás, nem voltak problémák. Vagy csak én voltam naiv és vak ? Nemtom. Túl van lihegve ez az óvástéma itt !
köszi ,
Én is!
2006-07-ben huszonharmincas volt a létszám, a 2008-as szezon viszont szégyenszemre 11 fős létszámmal indult, Brezován. A képeket még asszem benike csinálta akkor . Az idei létszámokról nem tudok semmit, de az se volt sok, úgy tudom.Én is mentem egy mezőnyben Kamondiékkal, nagy fazon mind a kettő , sajna Ők is abbahagyták, a motorjaik rendben voltak, szabályosak. Ami nem, azzal az X-ben fincogtatták a Pancsikat, több-kevesebb sikerrel.
Kűdtem!
Luxvor@freemail.hu de
benike46@freemail.hu