Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az rd forum már két napja megy mindig van okosabb
jó van na... lemeratt az a fránya v betyűű...
Csaknem?
emlékeztek mikor palik vagy ki mondta atvben " hova tünt MR Grabowszky" bújjon ki az egérjukból kend
No gyere má elő ne duzzogjá!
na jó de az egyik az kabát
Azazaza egy mondatolás meg az, hogy Balázshoz oda ment a zember, aztat aszonta egy mondatot vár csak.Na ezé mondogatjuk mi is itten mindig eztet!&ez nem titok csak akkor itt nem akartunk róla beszélni, mert mindenki láthatja/nem a te tudatodra nem akartuk hozni, hanem a más emberekére akik ide benézegetnek!/
Az oroszlán is durva, na de a lóoroszlán! Hú bammeg, nem lennék a helyükben!
éppen ez az 2 pár uj kesztyüje van
majd levágom annak is és elviszem visszavara tni
Profi a csákó, félkézzel is megy neki!
az oroszlánt te is közülünk való vagy apa
nem akartam
Én nem is mentem! Aztat ne mondom, hogy semmi közöm nem volt hozzá mertsokat dógoztam én ottan! Meg még más is vót!
csak az a gáz hogy most mi lessz a kesztyűiddel
Az elsunnyogást arra értettem, hogy elmentél!(de írtad miért, stb)
Felénk így mondják!
Vili
vigyázzá... , mer felébresztetted az aló oroszlánt...
ilyenek a vérszívók vazze de azért nem kell mindent komolyan venni és nem le lettél hurrogva csak inkább személlyesen akartuk elmondan teccik érteni
Nem gondoltam komolyan a sunyizást vazze
Be ne sértőggyé
Én nem tartozom senkineksenem semmivelse!
Ja, úgy valahogy. Szerintem .
Te most komolyan lisunyiztál engem, Misi? Komolyan?
Nem arra a konkrét esetre gondoltam, hanem arra, ami itt megy, ezen a fórumon. Mivel nem voltam ott, már mondtam miért, arról nem mondhatok véleményt, ugye. Akkor este, amikor hazaértünk és itt a fórumon megbeszéltük a történéseket, akkor azt mondtátok, történt valami balhé, meg benike is adós valami mondattal. Kérdeztem, mi a stájsz ezze a témával, lehurrogtatok, azóta nem kérdeztem, világosan tudtomra adtátok, hogy nem az én dolgom. Tiszta sor. De ezen a lesunyizáson kicsit felhúztam magam
remélem jönni fog én csak a sújomból akartam lefaragni csak nem hagyták

Aszonta má csak ebben bízik 3 másodpercet vár tőle kakucson