Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fogyasztas es az elettartam erdektelen. A nevleges teljesitmenyre hajtok, meg a vegsebessegre.

Eddig ennyi van kesz: 36-os karbi, membran, rezo, konnyitett lendtomeg, "1-es Trabant dugattyu (a lecsapott szelu). Teljesen jo lenne, ha menne, csak valamit elb....tam. A szivovezerlest biztos, azt majd a telen kijavitom. Eros a gyanum, hogy a rezo is tul van huzva. Kellene tampont (valamilyen konkret, bevalt tuning), amivel osszevethetem a muvemet. Altalanos 2T elvek alapjan csinaltam a dolgokat, de ugy fest elbiztam magam, nem olyan ecceru ez.
Ühüm! Szóval egyszerhasználatos motort akarsz!
10 cm-nél már nagyobb a hó. Finom, kicsit tapad, motorozásra a legjobb!
Hello! Van valakinek eletkepes tuningja ETZ-re? Csak boven 30LE folotti megoldasok erdekelnek (halaltuning).
Egy citromsárga müzel voltam , és mikor felraktam 5-be egyenesen ráfeküdtem a mocosra. Ja, és a rajtnál mindig elhúztam mindenkitől , a jó reflexxx...
Akkor biztos láttalak ,mert 1999-óta járok Madárra eccer kéccer egy szezonban/bár volt olyan is hogy mindegyik futamra átzúdultunk .............
Há nédd mán ki van itten! Lealacsonyodtá hozzánk?
Hólapát?Minek az ha úgyis elolvad? Helyzet srácok?
Jól állt a kezedbe az a hólapát Luki
http://www.sportmotor.hu/motor...

Ezt sasoljátok meg, a bokám lefo..m, nagyon ott van, bár régi, de én még nem láttam.
A kezdetekkor gyorsultam a géppel , mikor még a müzök nem voltak szétfaragva és millió lóvé ráköltve . A 125-ös kat-ba soroltak minket, a 30-40 le-s mitók és rg-k közé. Igy is nagyon jól mentem , egyszer majdnem bejutottam a döntőbe, csak kb 300 m-nél szétdurrant a trafóm . A legjobb időm olyan 19mp körül volt ha jól emlékszem, és a 400 m-végén 119 km/h volt ( az idő nem biztos, de a sebességre tutira emlékszem). Szóval egy szezonben indultam 3 rendezvényen.
A történet az, hogy a főtengelycsapágy szétverte a csapágyházat, a dugattyúfenék a szélén átolvadt és a két felső gyűrűből is kiégett egy-egy centis darab, illetve a gyertya elektródája is 90 fokban kihajlott . De még haza tudtam menni a géppel Tiszaörsre, mert onnan származom.
Kunmadááár... Odab@szott neki Gyorsultál vagy fájterketté? ...........
úgylett...
Váljon vérré, koma! Egészségedre!
hiii... már megfordult a fejemben...
lenne rajta mit csinálni, annak idején kunmadár kicsit odab...szott neki...
lehet hogy ezért nem akarja ideadni...
Ne kérjed, hozd el!
sztem eztet má nem lehet , egyébként van müzöm csak fater nem akarja ideadni , inkább ott porosodik Szolnok megyében a fáskamrában...

itt a fórum olvasgatása közben felnyitottam egy tokaji aszút , igaz csak 3 puttonyos de azért fincsi..
fú vazz még jó hogy nem ott lakok
-15,9!
Nincs mit magyarázni! ...ki az a Lukács?
Na ezt magyarázzátok ki!
LUKIKÁM?