a kérdésedre a válasz:bele,de kell hozzá 250es blokktartó vasak+250es lengővilla,251es etz kipu könyök(ez rövidebb) 250es dob,a sárvédőből le kell vágni 5 centit,250es láncvédő gumik,kuplungbovden,karburátor kb ennyi így pacekból,nekem 300as hengerrel elég jól szaladt
Helló öregdió :D
Pedig van különbség köztük, asszem szocimotoroson fejtette még ki valaki, hogy lemérte és néhány centi eltérés van hosszban is (valahol a 125/150 és a 250 vázhossza között van, ilyen 3-4-5 cm körüli különbség. De ezt én is csak hallottam a szomszédtól, akinek az unokája keresztapja mondta, aki a hétvégi nyaralós hátsószomszéd testvérétől hallotta.
Amúgy minden fasza, múltkor beszéltem misuval fészbúkon, egy esetleges jövőhéti kakucsozásról. :D Fasza lenne, idén még én sem voltam pályán még nézőként sem jó lenne már egy kicsit belecsapni a lecsóba.
Hallom már ti is csak versenyekre jártok, ha máshol nem, Balassagyarmaton mindenképp találkozunk.
hello mister rokka mizu van?én már egyszer nézegettem szemre nem láttam külömbséget/rövidebb-hosszabb/amugy meg mindent bele lehet rakni mindenbe ha akarja az ember egykerék oké?mozdonyok?nem sokat találkoztunk mostanában!luxiék is dolgoznak ezerrel nincsen mz-s vérszivó banda!na jó csak hülyülök mami küpákon ott vagyunk kisdioval gyere valamikor.balassagyarmaton tuti indulunk
Sziasztok!
Lehet,hogy hülyeséget kérdezek ,de lehet 125-ös ETZ vázba 250-es ETZ blokkot rakni?
Mert lehet,hogy tudok egy 250-es blokkot de nem tudom,hogy bele-e megy a 125 vázamba.
előre is köszi mindenkinek!
Üdv néktek! Akinek esetleg van kéznél súber tű és farzsebbe egy tolómérő...mérje már le nekem a tű hosszát és a felső átmérőjét.150esé 250esé is érdekelne...
Vannak eladó alkatrészeim Etz-hez.
Hátsó gumi (125,150,251-re) Mitas H06 16-os 3.50-es 90%-os E betűs.
Első felni 18-as minden Etz-be passzol. Nem üt nincs benne 8-as. Aggyal,csapágyakkal,távtartóval tárcsa és gumik nélkül küllőkkel befűzve. Eredeti DDR-es nem utángyártott ratyi minőség.
Ha valakit érdekel írjon az árat megbeszéljük.
Heló! MZ alkatrészek eladóak! Teleszkóp, felnik, tank, légszűrő-gyújtásház(fedél nélkül) km/h mérő (lámpás, és konzolos egyaránt,) henger(125-150cc), 2 db váz, és még sok más (gyújtás, egyéb elektronika nincs)
üdv!
Jani