Pont ebből szokott lenni a gond, tapasztalat, rutin nélkül, "csak érezni akarom kicsit hogy húz", a következő pillanatban meg kijönnek eléd, és azt sem tudod hova csokizz.
ezzel minden oké énse aztmondom hogy megveszem ráülök és ami a csövön kifér...... csak néha jólesik hogy ha odahúzok neki elindul mint egy vadállat ezt szeretem a crossba is.
sokan azért halnak meg,meg törik össze magukat,mert azt hiszik,ha van egy jó motorjuk,akkor menni is tudnak vele.csak a rutin számít!de néha az is kevés!a gépet tisztelni kell!
jó nem is aztmondtam hogy ráülnék és hú énvagyok a király meg nem menőségből kell ...... szeretek erdőbe is menni saraskodni ugratni oda kell egy cross..... úton pedig ha lehet szeretek menni oda kell egy gyorsasági.
lehet az mz kupások elvernének a cbr eddel!nem attól élvezetes valami,ha menő,vagy mert mások is azt csinálják.magadban kell megtalálni ami igazán tetszik.és ahoz sokmindenen kell végigmenni,h. eldöntd mi a jó!
a crossozáshoz cross motor kell,a motorozáshoz mz!a száguldáshoz gixxer!ennyi Te sem a méh kasba dugod a farkad,hanem a punciba.........pedig izgibb lenne a kas!nem?
Kegyetlen a felfogásotok vagycsak nemtudjátok milyen jó korlátok nélkül állatkodni akár egy motorral akár egy kocsival......pláne egy olyan motorról van szó amit minden 2.házban találni.....már annyi marad az utókornak hogy nemtudnak vele mitkezdeni meghát olcsó is tökéletes csapatni ha alakatrész kell akkor veszek mégegyet már nemoszt nemszoroz.Amugy meg nemvagyok motor gyilkos meglehet nézni a volt 125ösöm is kb bármi nyűgje volt megkapta amit akart.
mért?ahhoz képest elég sokat találni a neten amit át építgetnek cross nak !Ezt semi sértő szándék nélkül mondtam !Nekem csak ideiglenes motornak kén vagy 2-3 hónapra mert akkor akarok veni 1 dr 600 at de adig csakjó volna valami amivel lehet ne terepezni !mzt meg lehet veni szarér hugyért jó álapotuakat is!
Sport célokra milyen hajtókart szoktak beépíteni etz 250 be?Olyasmire gondolok ami kibír egy szezont.