ezt most komolyan kimered mondani?nemá! ! ! ! a rugó miatt kolbászolna a kuplungod? ? ? ?akkor régen rossz.kicsit utánnanézhetnél a dolgoknak,mondjuk szervízkönyv letöltése,és elolvasása,nagy figyelemmel!és logikus gondolkozás!
Hali! Az enyémbe a tengelyen volt egy rugó, ami a kuplungkosarat tartotta el a blokközéptől hogy ne járjon össze-vissza mint a kacsa picsája. Csak egyszer felújítás miatt szét lett szedve, aztán az a rugó valahova elkolbászolt, anélkül összeraktam és blokktörés lett a vége.. Amiatt az egy rugó miatt áll kosárban a blokkom kuplung felőli oldala kb 2 éve. Így lassan ideje lenne már összefabrikálni, mert sok a biztosítás azért hogy csak tologassam a garázsban egyik helyről a másikra. Úgyhogy ha valakinek van egy elfekvője otthon amire nincs szüksége, akkor arra vevő lennék.
A motor tipusa az ADAMS 125-ös utcai gép, inkább utazós, a helyzet az hogy igy is elég kemény ez a másik ok hogy szétszedjem, az első meg az hogy hangot ad ki. Am a tömitések tökéletesek mert még csak nem is szivárog nem látni egyiken se hogy folyna.
Üdv mindenkinek! Érdeklődnék hogy valakinek van-e fölösleges kuplungkosár alatti rugója? Ami a racsni és a blokkfél közé megy, nem pedig a racsni és a kosár közé. Válaszokat előre is köszönöm.
ha ha ! Rossi is világbajnok,mégis elesik! meg a lónak is négy lába van,mégis megbotlik!tisztelni kell a motort.és senki soha nem fog tökéletesen motorozni!ezt még a versenyzők is bevallják!
Azt kellene tudni, hogy milyen villád van...aztán gépkönyvben megnézni mennyi és milyen olaj kell bele, ha már szétvan borítva, elmosni az egészet, új szimeringeket bele, és ha kopottak a csúszógyűrűk azokat is kidobni a fenébe, és újakat tenni bele. Kb ennyi az egész
Üdv mindenkinek.
Ez a kérdés nem konkrétan Mz-vel kapcsolatos , de szerintem ide is jó.
Én azt szeretném megkérdezni hogy van egy 125-ös motorom és elkezdet úgymond "szirpogni" hangot kiadni az első villa mikor rugózik, elhatároztam hogy szétszedem és olajat cserélek benne. És azt szeretném megkérdezni hogy kb. mennyi olaj kell egy villába? A villa méretei megegyeznek a haverom HONDA NS125F moci villaméreteivel. A segitséget előre is köszönöm.
Üdvözlet: Demcar
ok akkor már csak egyet mondok,illetve kettőt!
kétféle motoros van!aki esett,meg majd aki esni fog.........
a másik,egyszer van az ami sosem volt!aztán mára befejeztem! Te meg Dani gyere! más is jöhet!
Jóh énse azért mondtam,de videókba is látni olyan balfaszokat.....némelyik aztse tudja melyik oldalon van a kuplung és olyan motorozik.....azért nem ennyire nulláról kezdem.
Ez megint olyan hogy nemláttál még motorozni rengeteg elég necces helyzetből viszahoztam már az etz-t is,nemmondom hogy fhú énvagyok a profi aki mindent tud de azért azse mondom hogy nemtudok motorozni.
és mégegy.az egyenesben a hülye is tudja húzni a gázt,csak kanyarodni,meg fékezni is kell ám!meg amikor 140nnél kijön elé valaki! mi a mátrába jártunk motorozni,elég sok nagymotorost megelőztünk,mzvel,és ezzel az élménnyel elégedettek is vagyunk.ha meg vagánykodni akarnánk,mennénk kakucsra,vagy másik pályára.inkább megyek lassabban,de legalább odaérek....talán.
TS gyári piros szinkód kellene, mert gyárira akarok hozni egyet.
köszi a válszt!
Száranként 230-250ml.Sima motorolajat rakj bele attól keményebb lesz ha esetleg túl puha.
Ez a kérdés nem konkrétan Mz-vel kapcsolatos , de szerintem ide is jó.
Én azt szeretném megkérdezni hogy van egy 125-ös motorom és elkezdet úgymond "szirpogni" hangot kiadni az első villa mikor rugózik, elhatároztam hogy szétszedem és olajat cserélek benne. És azt szeretném megkérdezni hogy kb. mennyi olaj kell egy villába? A villa méretei megegyeznek a haverom HONDA NS125F moci villaméreteivel. A segitséget előre is köszönöm.
Üdvözlet: Demcar
kétféle motoros van!aki esett,meg majd aki esni fog.........
a másik,egyszer van az ami sosem volt!aztán mára befejeztem! Te meg Dani gyere! más is jöhet!