Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok arol szeretném véleményeteket kérni hogy az mz ts 250 es menyire jó cross alapnak? ÉS menyivel másab az etz töl ? ÉS VALAKI FEL ISMERI HOGY MILYEN MOTORNAK AZ IDOMJAI VANAK RAJTA EZEN AZ MZ N AKÉPET A NETEN TALÁL TAM VALAMERE MÁRNEM TUDOM HOGY HOL DE IGY NEKEM TETCIK !
még annyit az idő olyan volt mint brezován egész nap csepergett beborult kisütött de a nagy esö elmaradt hál istennek volt egy fehér aszfaltos dupla kanyar még az edzésen megcsuszott a hátulja na azt azután csak magáztam mert szárazon is olyan volt mint a jég
szeva tomi hosszu nap volt de megvagyunk mindketten.reggel fél négytől este kilenc volt mikor hazaértünk.az mz szombaton kapott egy kisérleti blokkot ami kétszer ragadt mert elnéztem a fuvókázást.mindegy ugy ahogy beállitottam féltem hogy bedöglik mert a pályán nem lehetett finomkodni koppgáz nagyfék koppgáz városi dühöngő volt.kibirta.elég sok motor volt meg összevissza kategóriák majd feltesszük a képeket.kisszabó nyerte az abszolutot krisztián kat második absz negyedik lett én kat negyedik de nem az én versenyem volt azért jól megizzadtam meg a motor is kibirta olyan huplis volt a pálya néhány része hogy fékezésnél visszakapcsolásnál feljebb volt a hátulja mint az eleje mintha bikarodeón lennénk a rajt meg olyan szük kanyarra fordult 30méter után ahol csak egy motor fért el ugyhogy már ott sokminden eldőlt.voltak szlovákok is szép motorokkal volt aki nagyon jól ment és nem mai gyerekek voltak! na most ennyi ha szivem szerint mondanám nem biztos hogy megérte elmenni de motoroztunk meg blokkpróbára jó volt bár nem tudom mennyi bajt csináltam a kiméletlen kinzással.na cső dio
Sensei!
Bábolnán mi volt?
ráismertél nagyon is jó az a pálya 3pontot találtam rajta
Sziasztok!
MZ SM 125-ről tud valaki tapasztalatot írni? Nagyon tetszik a gép, csak nem tudok róla kb semmit...
Németeknél is van Kalocsai versenypálya:
http://youtu.be/Qr0t4T2oXlY
Sziasztok!
Nemtud valaki eladó 250es papiros tz-t Vác és környéke körül?Gondoltam megkérdezem hátha
Sziasztok mz etz 125-höz szeretnénk rezót tervezni ha van valakinek hozzá valami terv ami alapján csak össze kell rakni a kidörrentőt akkor megköszönném mert én nem tudom hogy hogyan kell megtervezni
Köszönöm !
Nekem is brisk volt benne végülis jóvolt aztán lecseréltem ngk-ra és azzal soha nemvolt baj mindig elsőre indult.
Most vettem meg még nem tettem bele gondoltam hátha tud valaki mondani róla valamit h jó lesz-e
Amelyikben jól működik töle a motor.
Sziasztok

Az lenne a kérdésem hogy 150-es Etz-be jó-e a Brisk N14C Super 0,7-es gyertya? Eddig Denso volt de azt mondták próbáljam ki a Brisk-et viszont a boltban az eladó nem volt 100%/-ig biztos benne hogy ez való-e bele googleban meg szintén ellentmondásokba ütköztem. Válaszotokat előre is köszönöm
Lenne még egy kérdésem,hogy a 250-es súberlemezét hanyadik rovátkába kell állítani?
Bendi te tudsz élni
bazi vagy
jó a 12v 12a ha utcai motoron van erősebb mert a világitás zabálja a akkumlátort 12amper annyit jelent hogy 1amperórás fogyasztó 12óránát birja ennyi
Hello! ETZ 250-esbe 12v9ah akksi kellene, de nem lenne jó bele 12v5ah vagy 12v12ah-ás? Nem kell lehülyézni csak anniy,hogy nem tudom jó-e vagy sem! Előre is köszi
hali ha valakit érdekelene egy 150es TS henger én megválnék tőle dugó sajnos nincs hozzá egy rozsdafolt van benne vélla nincs esetleg egy honolás de nem feltéttlen kipufogó menete jó
Én nem száradok ki, tuti!
Bammeg széjjelfürészelitek a MZ-t?
Sziasztok!
Lenne egy eladó etz ha valakit érdekel:
http://www.kepesmotor.hu/mz-tu...