Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ki ez a két vad marha
Add már meg a telefon számodat légyszives.
Szerelési útmutató ebben mindent megtalálsz.
váltó 600ml,villa száranként 230-250ml
köszöntem sajnos nincs gépkönyvem most keresgélek váltó olaj milyensége kéne meg a teló olajé. váltóba v.mi darabos szar volt telóba konkrét semmi
Amit T.R.K. leírt, az a pontos diagnózis. Én nem tudtam így részletezni, de ezzel a problémával vittem én is a szerelőmhöz a kis ETZ-t, kezemben az új szimmeringgel. Mire ő ugyanezt a lehetséges hibát ecsetelte, ugyanígy, ahogy itt olvasható. Ezen kívül készített egy filc-korongot a kuplung kinyomó tengelyhez is. A szerelés során persze kicserélte nekem a szimmeringet, de fő bajnak azt a perselyt említette.
a tengelyt köszörülni kell,mert mindig vállas,és a bronz perselyt illeszteni hozzá. . . . . . . elég macera megcsinálni,még kiszedni is nehéz a csőtengelyből..... . . . . . . . .
kis tz lánckeréknél folyó olaj,miértje.
na. először is mindenki azzal kezdi,szimering csere.
aztán a hiba újra előjön,újabb szimering.ezután az szokott jönni,h. szar a csapágy,cseréljük ki.
megjavul a csapágy cseréje után,de ismét kezdi elölről.
na. ez azért van,mert a a váltó tengely,két darabból van,és bronzperselyen forog.amit sajnos senki nem cserél,mert nem tudják megcsinálni otthon,és a gépműhelybe sem vállalják.
én megcsinálom bárkinek.
Az új tankocskát kell még lefúni oszt oljan mint régen.............. Ja meg lehet új akksi ,mert ma a Twingó segítségével akart bejindúni a kis drága ....Mit veszel?
No akkó mosmá a büdös életbe nem lesz MOTOROD!?
Hali . Eladó egy Etz re való idom,lámpával,tükrökkel,tartószerkezet nélkül, 15000-ft érdeklődni telefonon . Nagyon jó szélvédelmet biztosít.
Mindenképpen nézd meg az mzklub honlapját, ott minden műszaki segítséget meg tudsz szerezni. Az ottani fórumozók nagyon rendesek és segítőkészek. Én is sok mindenhez kértem és kaptam tőlük segítséget. És tudsz letölteni műszaki dokumentációkat is.
Az olaj a kis lánckerék szimmeringnél ereszthet egy kicsit. A váltóba én a gépkönyvben leírtak szerint tettem az olajat. Ja, neked van valamilyen dokumentációd a motorról? Leírás, használati útmutató, szerelési útmutató?
Hi all ma vettem egy 25ös etz-t és a láncnál csöpög az olaj a láncvédő gumin keresztül mi lehet az? meg picit mintha csattogna a váltó. nézzek olajat? abból milyen és mennyi kell?
itt vagyok már csak közben elalukáltam egy picit
bizony-bizony az nem jött rosszul
Még nem tudom mikor lesz , de majd szólok . Itt vagyok én mindig csak keveset szoktam írni de olvasgatok a háttérben.
Gabinak felállt már a szekér?
Ba+ kicsit nem figyelek oszt tele az oldal velem!
Mikó lesz kakucson a verseny?
Má megvan a következő áldozat, de még nem akarom elkiabálni!
Mikó lesz?
Há te még élsz koma?