Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét mindenkinek aki állva ,ülve vagy esetleg fekve közlekedik remélem Misú benne van mindenki

ridegek itt a lábas vétel
Meg van a hiba... mikor raktam vissza az oldaldeknit elcsúszott egy vezeték és elnyomtak az húzott át de már jó ebből is tanultam
Tomi te hogy állsz a Máripócsal?
ejj de tudtok........:)
125ös amugyis szeret szivatni legalábbis enyém főleg
az lesz...
Nézd meg az akksit lehet az halott,bár menet közben ha jó a töltés nemkéne lemerülnie......ha ezek jók akkor kapcsolási rajz és nézd át a kábeleket lehet a generátoron nemjó helyre van dugva valamelyik kábel.
ha attól a kis nyomástól valami kijött az már előbb is kijött volna
Gyűccsé öcskös egy kis Pízt oszt induljál el a Simson kategóriában, kevés induló lesz szerintem is. Lehet visszanyered a nevezési díjat.
"ülést is lekaptuk kifújtuk levegővel a vezetékeknél"
henger hengerfej kapott új könyököt meg első féket baszogattuk dekni is levolt véve de ott ahogy néztem nem volt gáz. meg az ülést is lekaptuk kifújtuk levegővel a vezetékeknél. kb ennyi
nyugi az mz igényli a törődést mig meg nem ismered a kritikus részeket.milyen tömitést cseréltetek?mindig vissza kell gondolni mi történt addig amig el nem bas..odtak a dolgok.lehet valami egyszerü dolog ami nem ugy került vissza a helyére mint kellene.ha rendben van minden az mz egy hálás igásló csak tankolni kell meg menni.aki mást mond az festi magát vagy saját hibás dolgok miatt sziv
mikor hoztuk haza jó volt. szét szedtük tömítés csere ilyesmi összeraktuk most meg ezt csinálja már egy kicsit televan a tököm
Csomagtartók: 5000ft
Sárvédő: 1000ft
Hátsó index: 500ft
Tank: 1000ft
Fékek bovdennel: 1500/db
Henger fejek: 1500/db
Gyújtások: 2000/db
Berúgó tengely: 500/db
Válltó kar: 500ft
Berúgókar: 500ft
Egyeben az alkatrészeket 5000Ft-ért oda adom a csomagtartó nélkül. Az külön eladó!
két dolog lehet vagy nem tölt eleget az összes fogyasztóhoz képest vagy van valami ami menet közben sok áramot használ.töltést méresd meg /mérd meg/ugy hogy bekapcsolt fogyasztókkal mit csinál ez meg szokta mutatni ha van valami bibi,fontosak a csatlakozások jók legyenek saruk biztik stb az mz érzékeny erre esetleg egyenirányitó egy diodasor nem jó vagy el van kötve
hi!

Megy az MZ lehúztak az eredetvizsgával olyan bajom van hogy menet közbe leszopja az áramot és megáll. utánna ha áll rátölt vagy nem tom és jó. és ez váltakozik mitől lehet? |
elfet már a simson fórumban is emlegették:) majd kipróbálom:)ha ez elfogy:D
lehet h ebböl is lesz egy kupasrozat:D
Érdekes, ez pont MAMI kupa utáni napon lesz. Közülük nem tudom hány embernek lesz kedve, ill. "kedve" itt is menni :)
Szvsz Elf Moto2 XT Tech. De mindenki másra esküszik :)
iylet találtam a pályamotorozás fórumban
ilyen van:D
Ilyet vegyé mer ez PÓWERRACSING. Remélem ricinusos.
eztet ajánlották