Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi hogy irtál még várok kicsit hátha lesz közelebbi is. milyen mintázatú?
90/90-18r k44 eladó én Kókán lakom 2szer voltam pályán vele csak oda nem jó 8500ft irj ha kell akkor le szerelem
Sziasztok. Etz 250 de luxe Motorra valaki nem tud elsőgumit? Heves Megye Hatvan környékén kellene! elég srgősen mert kedden megy műszakira:S
Sziasztok!
Ha valaki ráér ,esetleg megtudná mondani,hogy babetta gyújtáson mit kell alakítani ,hogy 125-ös ts-re lehessen rakni.(közdarab ilyesmi)
előre is köszi!
Sziasztok!
Van egy vadonat új 250be való rezgéscsillapító gumim a hengerhez,valaki nemcserélné el egy 125höz valóra?
Tomi kész a verda holnap teszt
nagyon szuper ezer köszönet
Sensei!
A börzén a K sor 354. hely a tiéd.
akkor nem az hogy nagyon pörgetem......
eddig nekem se volt már jópár ezer km óta,aztán nemrég 4ezer fölött elment a gyújtás,megnéztem és az egyik gyűrűbe szépen belevésett a szénkefe.....vettem két szénkefét raktam rá másik forgórészt és most megint kb ugyanazvan csak most nemlett baja a gyűrűnek csak az egyik szénkefe elfogyott és nemtudom mitől
hát nem de rakni kéne rá ezt is
attól nem oldódik meg a kefe kopás
Enyémen hagyományos gyújtás van (mint a tieden)
pályázok vele mindig 6 fölő kell forgatni
és még nem volt baja sem a szénkefének, sem a csúszógyűrűnek
de ugye nekem csak a gyújtás teljesítménye terheli ezen alkatrészeket
amugy nincs valakinek esetleg 125höz hengerhez való rezgéscsillapító gumi? 1db kellene,az itteni boltba elég horror ára van
Ez most hogyértve? vagy csak egyszerűen nembírja azt hogy 6ezernél váltok? lekell cserélnem mostmár egy 250esre kikészít ez a 125ös egyfolytába elromlik valami aztán kicserélem és más
sokat adsz neki!
minél kevesebbet adsz annál kevesebbet eszik
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni miért eszi a motorom a szénkefét?Nemrég a forgórészről ette meg a kommutártort,kicseréltem egy másik jó forgórészre raktam bele új szénkefét és most kb 1hét alatt az egyik szénkefét totál lekoptatta ez mitől lehet?
http://sportmotor.hu/motoros_v...
(címet kicsit elcsesztem , szóltam, hogy javítsák, hátha )
Heló mindenkinek!
Érdekelne 2 16-os mz felni.
Akinek van emailbe jelezze.
Msn/Email:farkasgyorgy4@freemail.hu