Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondom a címet: Beverly Hills 90210, Malybu road 50
De akkor is a hajó a legjobb. Azért 600.000 ló az mégiscsak 600.000 ló
Az elvontat egy lakótelepet, ha kell.
Fogyasztása is állítólag 20%-kal jobb mint a régi luxuscirkálók motorjainak. Kábé párezer liter gázolaj lehet percenként, nemtom.
Jajjajjj
Szerintem beszedett valamit .....küldöm a fiúkat 1 pill. ........majd átvizsgálják.....csak jó mélyet sóhajts Chris
Sztem menj aludni
Egy 20tengelyes orosz rakétaszállító... az is jó lehet
Vajon egy átlag NASA űrsikló hány lóerős lehet?
Nem űrCsikló, héé!
Áhhh, de neeeeem hát hallod! De MILYEN FORDULATON????
Meg olyan magasról hogy érne le a lába?
Chris ! Elemedben vagy

Én ajánlani tudom a MALÉV 1240-es járatát, ha olcsón meg tudod szerezni. 870 km/h-val stabilan mindenféle nagyobb "blokkhang" nélkül lehet vele suhanni akárr 11.000 méteren a -54 C fokban is
Ha meg az kell, hogy minél kisebb fordulaton mehess vele (mert ugye túrázás miatt kell az erő ), akkor az új Volvo buszok... 800 körüli fordulaton mennek stabilan. at 1500 már üveghang
Múltkor láttam egy filmet a legnagyobb luxustengerjárókról, és már emlékszem pontosan, de kábé 600.ezer lóerősek...
Az lesz a következő, pari?
Kevés már ez a Fézer is, mi?
Jó éjt mindenkinek
Na megyek én is megküzdök az álommanókkal
Jó éjt!
hát azt nem mondom, hogy nem tetszik, de az R1-től sajnos nincs szebb így nem nem nem veszek RR-t
Pohi! Te meg RR-t veszel?
Jól hallottam?
Úgy látom ez a hirtelen napsütés megsütötte a kis paradicsomunkat és megzápult
figyu, nekem azt igérted, hogy a Te FZS-ed is elfog annyit menni, mint az én Hondám, akkor hogy fogom azt látni
tessék bebizonyitani!!!!!!!!!!!

jo éccakát mindenkinek!!!!
Mííííííííííí van? Lemaradtam valamiről?
Tomato Hondára akarja cserélni a Yamahát
Természetesen eggyetértek vele
Jócccccakát
köszi.............jövőre akkor lehet hogy csere lesz
"MZ" kormány szerü kialakitása lesz, és azért kell cserélni a felsö villahidat is.
nincs rá szüksége mert amikor megjelent, fényévekkel elözte meg a korát tudod ezeket nem kell 2-3 évente megujjitani, mint a hangvillákat ez egy HONDA
de megmarad "csonkos"-nak......vagy "MZ" kormány lesz?
nekem tetszik..............csak 2 db. FZS 1000 az ára

A honda xx-t meg nem tudom hogy mikor újítják fel vagy meg