Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Bolond!

Vieviel kostet die lézerblokkoló?
Motoron is működik?Próbáltátok már?Mekkora?Ugye nem kell külön hátizsák az akksijának! Mindegy szerintem hogy A-B ponton mérnek-e,ha okos a készülék és szétzavarja a jappok hullámait!
Sziasztok!

Úgy látom, hogy amíg elmentem Tokajra a motoros bulira, lemaradtam egy-két dologról...
Akik estek, azoknak jobbulást kívánok! (A motoroknak és a lelkeknek is!)

Az autópályákon úgy tudom, hogy ezek a radaros elven működő készülékek nem mindig lesznek bekapcsolva! Párom lézerblokkolókkal és ehhez hasonlókkal foglalkozik, ha valakit érdekel...
Állítólag lesz olyan készülék, ami majd ki tudja mutatni, hogy A vagy B pontban felszerelt készülék éppen működik-e vagy sem (tehát lehet-e száguldozni vagy sem...)
Trogir az szép hely voltunk mi is arra
6 napot leszünk és csak lógatjuk a lábunkat a vízbe
jó napot mindenkinek
Mi is arra a környékra megyünk

Ti mit néztetek meg a környéken?
Trogír környékére.

Ma este tudom meg a pontos helyszínt.

Szóval ezért nem tudsz jönni holnap
Ti meddig lesztek?
na elmegyek veszek néhány fagerendát utánna benézek
Toyota Corolla

200-al még "egyszeméllyel" elbóklászik, de dugig lesz az utastér (4-en megyünk) és a csomagtaró is.

Így már kicsit más a tempó
Holnap megyek le a családhoz Hajdúszoboszlóra, oda elkísérhetsz Pari, vagy aki akar. Bár én nem vagyok az a sietős fajta.
Múltkor lementünk faterékkal Balatonra, Siófok mellé. Ők kocsival, én kétkeréken. Na velük azért érdemes menni, mert van aki letakarítja az autópályán a belső sávot előttem.
merre mész Karmi
én Rab szigetet támadom be holnap
sajna én is kocsival lehet hogy vennem kéne egy oldalkocsis Gold Wing-et
Majrécsík klub Splitben...
lesz az még jobb is Karmi
Milyen autóval mentek nyaralni?
Ott még bepróbálkozhatsz
Na jó, ez csak vicc volt.
Családdal megpakolva nem száguldoznék én sem
Én kicsit örülök is, hogy csak egyszemélyes a motorom
engem érdekel nagyon is

ja egyébként hi mindenkinek

üdv itthon tgyene család
Akkor még most kell kihasználni a lehetőséget

Mondom én, aki...
Jó napot mindenkinek!
Most hallottam a fogdokihoz menet a Slágeren, hogy a
magyar autópályákon is be akarják vezetni a sebességmérést
kamerákkal!! Most vásároltak olyan berendezést amelyből:
- az első észleli az autóst "A" pontnál(rendszámot azonosít és elmenti az időpontal együtt)
- a második a "B" pontnál szintén rendszámot azonosít és kiszámolja az A-B közötti átlagsebességet.
Ha ez meghaladja az autópályán engedélyezettet akkor küldik a csekket
A közeljövőben helyezik ki valamelyik autópályára tesztüzemre. Ha beválik, több ilyen szerkezet
beszerzését is tervezik
Úgyhogy csak óvatosan azzal a 200-zal

Holnap jöttök?
Ne irígykedjetek.
Nem is volt jó...

Vodicében volt a szállás és onnan mentünk kisebb-nagyobb köröket.
Viszonylag könnyen mozogtunk, mert a cuccokat levitték kocsival .
Hazafelé az első 100 km-en végig "dzsetszkí" túra volt. Pont a szerpentines lezuhanós részen
A határ közelében már kezdett száradni a csimmám...
Azért nem hagytam volna ki semmi pénzért sem!

Aki kocsival vág neki, ajánlom, hogy a turnusváltásokkor NE menjen fel az autópályára!!!!
Karlovacig ok a helyzet, de utána az alagutaknál beszorul a menet! (kb 2 órás egyhelyben szötymörgés)
Mellesleg ha nem mész fel, szebb a táj és megspórolsz 160 Kunát is!!!! (6400 HUF!!!)
És ez csak egy odaútra jó, mert nem matricás a megoldás, hanem minden alkalommal fizetni kel!!!!

Ha tudok kivenni még szabit egy hosszú7vége sztem minket is érdekelne.
Az őrangyalomat ...........vagy valami stoppos lányt .......vagy tudok még jobbat:
Hátra ültetem (sőt kötözöm) Kozmax-t...csak hogy tudja hogy, hogy kell menni ....200 felett az autópályán
És kit ültetsz a motor hátsó ülésére?
A csomagokat valahogy megoldom ha jön az asszony a céges kocsival és oda mindenkié elfér
No, elég egyszerre irigykedtünk rájuk

Mi pénteken húzunk délnek, de sajna kocsival

Amit fel nem foghatok, az nem a távolság motorral való leküzdése, mert az
hanem a csomagok, a pakolás