Vieviel kostet die lézerblokkoló?
Motoron is működik?Próbáltátok már?Mekkora?Ugye nem kell külön hátizsák az akksijának! Mindegy szerintem hogy A-B ponton mérnek-e,ha okos a készülék és szétzavarja a jappok hullámait!
Úgy látom, hogy amíg elmentem Tokajra a motoros bulira, lemaradtam egy-két dologról...
Akik estek, azoknak jobbulást kívánok! (A motoroknak és a lelkeknek is!)
Az autópályákon úgy tudom, hogy ezek a radaros elven működő készülékek nem mindig lesznek bekapcsolva! Párom lézerblokkolókkal és ehhez hasonlókkal foglalkozik, ha valakit érdekel...
Állítólag lesz olyan készülék, ami majd ki tudja mutatni, hogy A vagy B pontban felszerelt készülék éppen működik-e vagy sem (tehát lehet-e száguldozni vagy sem...)
Holnap megyek le a családhoz Hajdúszoboszlóra, oda elkísérhetsz Pari, vagy aki akar. Bár én nem vagyok az a sietős fajta.
Múltkor lementünk faterékkal Balatonra, Siófok mellé. Ők kocsival, én kétkeréken. Na velük azért érdemes menni, mert van aki letakarítja az autópályán a belső sávot előttem.
Milyen autóval mentek nyaralni?
Ott még bepróbálkozhatsz
Na jó, ez csak vicc volt.
Családdal megpakolva nem száguldoznék én sem
Én kicsit örülök is, hogy csak egyszemélyes a motorom
Jó napot mindenkinek!
Most hallottam a fogdokihoz menet a Slágeren, hogy a
magyar autópályákon is be akarják vezetni a sebességmérést
kamerákkal!! Most vásároltak olyan berendezést amelyből:
- az első észleli az autóst "A" pontnál(rendszámot azonosít és elmenti az időpontal együtt)
- a második a "B" pontnál szintén rendszámot azonosít és kiszámolja az A-B közötti átlagsebességet.
Ha ez meghaladja az autópályán engedélyezettet akkor küldik a csekket
A közeljövőben helyezik ki valamelyik autópályára tesztüzemre. Ha beválik, több ilyen szerkezet
beszerzését is tervezik
Úgyhogy csak óvatosan azzal a 200-zal
Vodicében volt a szállás és onnan mentünk kisebb-nagyobb köröket.
Viszonylag könnyen mozogtunk, mert a cuccokat levitték kocsival .
Hazafelé az első 100 km-en végig "dzsetszkí" túra volt. Pont a szerpentines lezuhanós részen
A határ közelében már kezdett száradni a csimmám...
Azért nem hagytam volna ki semmi pénzért sem!
Aki kocsival vág neki, ajánlom, hogy a turnusváltásokkor NE menjen fel az autópályára!!!!
Karlovacig ok a helyzet, de utána az alagutaknál beszorul a menet! (kb 2 órás egyhelyben szötymörgés)
Mellesleg ha nem mész fel, szebb a táj és megspórolsz 160 Kunát is!!!! (6400 HUF!!!)
És ez csak egy odaútra jó, mert nem matricás a megoldás, hanem minden alkalommal fizetni kel!!!!
Ha tudok kivenni még szabit egy hosszú7vége sztem minket is érdekelne.
Az őrangyalomat ...........vagy valami stoppos lányt .......vagy tudok még jobbat:
Hátra ültetem (sőt kötözöm) Kozmax-t...csak hogy tudja hogy, hogy kell menni ....200 felett az autópályán
Vieviel kostet die lézerblokkoló?
Motoron is működik?Próbáltátok már?Mekkora?Ugye nem kell külön hátizsák az akksijának! Mindegy szerintem hogy A-B ponton mérnek-e,ha okos a készülék és szétzavarja a jappok hullámait!