Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó napot! Itt vagyunk Árva váránál. 100.000 vannak, tehát nem nézzük meg. Inkább eszünk.
A viccek topikba tettem fel egy sztorit az édes bosszúról.

Egyszer mindennek eljön az ideje...
Én eddig mindig azt hittem, csak nők tudnak szivet törni, a férfiaknak maradnak a motorok...

Azt gondoltam, hogy a nagy belső sérülést nem a motor okozta, csak példállózni akakartam a barátok segítő mivoltán.

A kalapkúrát nem ajánlom (tapasztalat) mert másnap nem csak a viseletes az ember fiának-lányának.
Ebből aszemszögből én szerencsésen megúsztem az esést , mert anyagilag nem lett nagy kár. A lelkem más miatt fáj ... tudod a férfiak , ill. 1 db .
Az eringes perecem óta (10 nap), bele ment a motorba - ferde kormánnyal - ca. egy ezres (nem forintban, hanem km-ben ).
Hadd meséljem el, lelkileg is megviselt az esés, mert egyrészt nagyon sajnáltam a motort, másrészt tudtam, tudom, hogy a helyreállítás költségei a családi kasszát csapolják meg, és semmi kifogásolható körülményt nem tudtam felhozni, ami csökkentette volna a felelősségemet.

Itt jönnek képbe a barátok, jóakarók.

Már a pályán sokan segítettek (Tomatóval az élen), aztán a YW srácok is nagyon rendesek voltak, itt a fórumon is érdeklődés, jókívánság, Lecsóék személyes látogatása is nagydarab sebtapasz volt a "belső" sérülésekre.

Remélem el tudsz jönni és egy kis gyógyírt kapsz Te is.
Nagyon kedves tőled az invitálás, elég nehéz lesz megszervezni, de hajtok rá .
Hali Hidi!

Köszönöm a tájékoztatást!

Igyekszem megfogadni a tanácsaidat.

Nagyon sajnálom a "belső zúzódásaidat" .
Ebben az esetben tényleg nincs az a pozíció mikor nem fájna

Gyere el szerdán (még nem tudom mikor és hova) a klubtalira, talán ez a sok idétlen ( magamat is beleértve) ember kicsit feledtetni tudja a felejteni valókat...

Remélem találkozumk!!!
Jó gondolat a mozgázban tartás , de nem azt jelenti, hogy kertészkedni kell !

Pihentesd ÉS mozgasd, de csak óvatosan. TEHÁT - nem kell feküdni, de esősebb fizai munkát is kerüld. (Bajod nem lesz belőle, de tovább fog fájni és lassabban gyógyul.)

Általában az adott tevékenység alatt a sérült testrész jelez, hogy ELÉG - ott kell abbahagyni. Nem szabad "férfiasan" továbberőltetni. Így fog a leggyorsabban rendbejönni.
Jobbulást karmi !

A véraláfutások azért csak most jelentek meg, mert az zúzódás mélyebben történt és a vérlebontási termékek most értek ki a felszínre, a bőröd alá.
A bordarepedéssel, ill. töréssel sajnos nincs mit tenni ( amelyikkel kell törödni, azzal nem lehet levegőt venni hosszútávon), ellenben jó sokáig fájni fog - hogy megvigasztaljalak (8-10 hétig érzed majd).
Gondolom most ezektől az infóktól nem vagy jobban, de legalább nem idegesít, mert tudod miről van szó.
Lehet, hogy cserélnék most veled - nekem lelki véraláfutásaim , és zúzódásaim vannak .
Hidi!

Szia! De jó, hogy itt vagy!

És ha már itt vagy, tanácsot szeretnék kérni:
Valami disznóság lehet a bordáim körül. Tudom, hogy azzal sok mindent nem lehet tenni, de mit tanácsolsz, pihentessem, vagy inkább "tartsam mozgásban"?

Ugyanis tegnap reggelre már egy kicsit jobban éreztem az oldalam, és nekifogtam faágakat lefűrészelni, sövényt nyírni, stb... és éjszakára megint rosszabb let.

Tehát: pihentetni, vagy mozgatni?

Bocs, hogy ilyenekkel zaklatlak, de lehet Te tudsz tanácsot adni.
Hali Acerider!

Igen én is azt hiszen, hogy csak a gyengélkedők vannak PC közelben

Köszönöm kérdéseid, fájdalmaim megvannak

Ami bosszantó, hogy ott és akkor szinte semmim nem fájt, de este elkezdődött fájni minden porcikám, és sajnos még mindig szinte használhatatlan a jobb oldalam
Lehet, hogy a bordákkal is történt valami, mert most 4 nappal később is gondba vagyok a nagy levegővétellel, köhögésről, tüsszentésről ne is beszéljek.
Érdekes, hogy ha ülök, vagy jövök-megyek nem fáj, de ha lefekszek akkor csillagokat látok. Pedig alváshoz mégiscsak az lenne a kívánt pozitúra.
A jobb kezem is fáj, de tegnap este már tudtam jobb kézzal fogat mosni, de poharat még nem tudok a számhoz emelni.
A jobb csípőmön, combomon most jelentek meg a véraláfutások. Hol a csudába voltak ezek eddig?
De legalább az nem fáj nagyon ( az élet apró örömei ).

Most te meséld el, hogy vagy?
Klasszikust idézve (lehet, hogy nem pontosan):
"Mondd el mi fáj,
Gyere mesélj..."
Jobbulást naked Rece , bár az a szegény Hornet... , no meg a gazdája .
Lehet, hogy én nem csak a bőrruhát húznám le rólad... .
ja tgyene, köszi a jó kívánságokat
hali tgyene,
szerintem mára csak te meg mi gyengélkedők maradtunk a topicon
én naponta többször de teljesen rendszertelenül bekukkantok nagy unalmamban.
karmi, fájdalmaid vannak még?
a bürrr rendesen szétszakdt a jobb karodon, még szerencse, h nem a sajátod
Sziasztok!

Haza értünk mi is. Tegnap gurultunk át a küszöbön kb este 9-kor.
Az albumba dobok fel pár képet, ha letöltöttem őket.

KARMI, RECE!!!
Jobbuljatok gyorsan!
jó reggelt!!!!
Igen, ilyesmire gondoltam

No, mégegyszer: holnapra széles, száraz aszfaltot, jó mókát, szerencsés hazaérést kívánok mindannyiotoknak!

Jó éjszakát!
liptovszki mikulásig ugyan az az utvonalon, ahogy a Csorba tohoz mentünk, csak onnan tovább megyünk, és megkerüljük a viztározot. ha van ellen vetés akkor a találka helyen megbeszéljük!
mindenkinek jo éjszakát és jo pihenést!!!!!!!!
jó éjt
Ja, majd elfelejtettem TeeJay nem tud jönni
Jóccakát!
Én is lépek!
Akkor reggel 8:00-kor az M3 Shell kútnál
Na jócccccakát!!
dolny kubin
Dolni Kubin (Alsókubin)-tól 9 km.
nehogy beázzon..valami útvonalat vagy várost tud mondani nekem valaki ?