Estét!
Most végeztem a motormosásal!!!
Ti mivel mostátok le a motorotokat? (Tudom Tomato, te az Yw-ben mosatod, és így nem tudod )
Az enyém olyan cementes-olajos-szurkos lett
És a castrolt? Még a brigi is alig hozta le
Tényleg jól ragad a láncra!
Más. További bármilyen témájú videó fölrakásától elvették a
kedvem, bár lehet, hogy igazuk van a hozzászólóknak
Nem minket nem szeretnek csak úgy vannak vele mint a bulvár lapok.....csak az a jó ahol vérfolyik......vagy hasonló .....nincs ezzel baj.....Az nem hír hogy 6-7 motoros jót túrázott Szlovákiába és jól érezte magát.........bezzeg ha valamelyikünk kicsúszott volna és Majors azt videózza le akkor már nyálcsorgatva néznék .......
és már a politikát is belekeverik hogy nem kellett volna, mert hát ott se szeretnek minket................no comment.
A videó jó
.....viszont a hozzászólásokból itélve jól sejtettem hogy nem kiváncsiak ránk ..
Ők csak az egykerekezős.....gumifüstölős.....balesetes ember ketté szakadós....stb. videókat szeretik.
Szija Majors!!
Köszi a videókat....mindjárt nézem... Rolli!!
A mi lapunkra lehet videót feltölteni???.....mert akkor inkáb oda lehetne rakni ezeket....Nem biztos hogy mások ránk kiváncsiak.............bár
Feltettem az igért röpke videót a tegnapi túráról a videók közé.
Tessék megtekinteni az illetékeseknek Most megyek és
lecsutakolom a lovamat;ménesemet;vasat...
reggel :)
nahh..kerult a Vifferre szombaton a Szent Mumajeres Fekete Festekbol
Holnap meg elviszem muszakira, remelem szerdan mar tudok menni ering :)
Karmi jobbulast
1-es kép: Ez az egy tiszta porcikája maradt a motoromnak mármint a visszapillantó tükör
Ja nem is, a tanktáska alatti rész is tiszta maradt Ergo holnap motormosás, de
nagyon-nagyon Lépek aludni.
Jóccakát!
Ui:Tomato köszi a piros trutyit(castrol láncspray),
még itthon is láttam belőle maradványokat a láncon
haza értünk mi is, és ahogy olvastam a többiek is. attol függetlenül, hogy az ut jelentös hányadát vizen tettük meg a hangulat most is jo volt.
1kép:megálltunk és tanakodtunk öltözzünk vagy ne
2kép:Foka ismét magához vesz egy kis energiát
3kép:a három piros muskétás
4kép:hát csak ennyien akarták megnézni a várat, bár szerintem valamilyen rendezvény volt. legalább lesz miért vissza menni legközelebb
Most végeztem a motormosásal!!!
Ti mivel mostátok le a motorotokat? (Tudom Tomato, te az Yw-ben mosatod, és így nem tudod )
Az enyém olyan cementes-olajos-szurkos lett
És a castrolt? Még a brigi is alig hozta le
Tényleg jól ragad a láncra!
Más. További bármilyen témájú videó fölrakásától elvették a
kedvem, bár lehet, hogy igazuk van a hozzászólóknak