Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt megnézheted
jó estét.
én is már itthon. ..most mesélek a családnak a várról..
rakjatok fel képet a várról
köszi
Sziasztok!

Örülök, hogy megjöttetek!

Remélem, a többiek is épségben hazaértek!

Várom a képeket.
estét
Bocs, elrontottam az egyik nicket
Na szóval Stage3=sztédzs3
Most esett le, ez a tunning szintedet jelenti
Én is lépek, de később még rátok nézek
Szépjóestétatársaságnak!

Hazaértem első "komolyabb" műmájeres (az az várat nem néző) túráról
Köszi nektek:
Kozmax(+né);Tomato;Fóka;Stage3és egy kicsit Lecso(+né)
Ebben a sorrendben mentünk várat hódítani ami sajnos meghiúsult a
nagy látogatottság miatt (kígyózó sorok voltak!) Viszont kárpótolt a táj
szépsége amely engem Ausztriára emlékeztetett.
Végelszámolásnál 675Km-t mutatott a kijelző (egész jól bírtam a "mű" ülésemen )
Remélem legközelebb is elhívtok esőfelhőket riogatni ha Sk felé túráztok. Ja és, hogy
elköltsem a maradt devizát.
Hazaértem épségbe (remélem a többiek is)........töltöm azt a néhány képet amit a telcsivel csináltam.
Megyek pakolni........később leszek
Jah.....a 0,5 dl becherovka nevű förvedményt kihagytam
lum,
használd az acerider@inext.hu címet, úgyis csak az itthoni gépen vagyok mostanában fönt
szia lum,
szivesen segítek bármiben, amiben csak tudok.
msn címem nincs de a fiamnak és lányomnak is van.
de szerintem a mail jobb, mert nem lenne türmeled kivárni a válaszaimat.
csak a bal kezem tudom használni, ha még az enyhén retardált szellemi teljesítőképességem is hozzá veszed a dologhoz, könnyen belátod, h igazam van
LUM!

És még másnapos sem vagyok éljen az égetett szesz
Sziasztok!

Tegnap este értem haza Corfuról. Nagyon tetszett, bár első nap nem kellett volna letérdelnem egy hegyi nagyszázalékos hajtűkanyarban a robogóval ..., mindegy egy kis hámsérülés elfért a sípcsontomon egész héten. A hely gyönyörű, az utak rettenetesen sz@rok, ami motort láttam kint azon egyiken sem volt idom , volt amelyiken még tank se csak valami hülye kanna volt oda rakva .

Repülni most repültem először.....nem rosz, de azt hittem a repülő nagyobbat tol mint az R1 , de nem .....bár később volt, hogy 870 km/h-val is szaggattuk a -54 C-os atmoszférát 11000 méteren.

Nem nagyon van energiám végigolvasni az 1 heti termést, de szerintem senki nem csinálná meg. Majd bekapcsolódok. Valaki esetleg nagy vonalakban leírhatná a főbb történéseket az elmúlt hét során történteket 1-2 mondatban.

Tegnap a haverok nagy partival vártak (kocsmázás+Disco már jó ideje nem voltam). Tuti receptjük volt a fáradságom ellen, ezt meg is osztom veletek. 0,5 dl tequila, 0,5 dl 70%-os apszint, 0,5 dl metaxa, 0,5 dl jaemson whiskey, 0,5 dl taurinos vodka, 0,5 dl roses whiskey, 0,5 dl teqila ismét, 0,5 dl ouzo + egy nagy boros..... .....még reggel 5-kor mikor hazaértem bőven részeg lehettem.....a bolygó forgásának érzékeléséből gondolom ezt....

Szóval jó volt, remélem nektek is hasonló jó hetetek volt.
szevasztok pszichomájerek

látom sírós-rívósra fordult a hangulat, mindenki testi-lelki sérült. akkor bekapcsolódok én is - nagyon, de nagyon másnapos vagyok, és fáj minden belső szervem. most próbálom helyrerakni magam egy tárkonyos pulykaragu-levessel ráadásul tegnap egy jól sikerlült viszkizés után fordítva szívtam meg az égő cigit. a többit képzelétek hozzá..

gyógyulgasson mindenki, örülök, h a túrázó brigáddal is minden rendben!

rece, van msn-ed? vagy írjak mailt? ha már ilyen ráérős vagy, igénybe venném segítségedet légiközlekedéssel kapcsolatosan.
hidi, sajnálom a lelki sérüléseid, ha segíteni nemis tudunk legaláb tudd, h lélekben veled vagyunk és mihamarabbi megnyugvást kívánunk neked (vélhetően senkit nem bánt meg a többesszám)
hát sajna ez nem az első volt, ami súlyosabb az az, h kölcsön bringával sem ez volt az első eset.
hát itthon érthető okokból nem voltam népszerű.
teljesen megértem az anyagi jellegű megközelítést is a feleséged részéről.
szerintem ez minden olyan családban hasonlóan műxik, ahol kölcsönös a felelőség vállalás minden értelemben.
ismertem már 1-2 fazont, aki otthon erőből dolgozott mert ő volt a kenyérkereső, de ezt nem tartom etikusnak.
meg persze a lóvé sem vet föl, h mindegy legyen
kedves hidi, köszi a jó kívánságokat, ezek szerint az alsó gatya sem maradna rajtam?
na ezt már szeretem
a gazdi szerencsére nem ennyire vérmes, meg különben is kész a bringa, szinte nyom nélkül megúszta.
egyébként ba háttér infók a gsr topicon vannak.

kozmax köszi a segítséget,
a gyertya kivétel után a négyes hengerben színültig állt a benya, vélhetőleg ez fogta meg.
mostmár szépen muzsikál, csak nem tudom sajna kipróbálni
Acerider!

Te már többször buktál, hogy ilyen tapasztalt vagy?

Mert a szindrómák sajnos stimmelnek
látom a fóka nem hazudtolja meg magát,
egyél mégegyet az itthoniak egészségére is fóki
sajna ölég szar bőrben vagyok, a legapróbb mozdulatok, rándulások is fájnak, nem tudok sem ülni, sem feküdni.
most a második éjszakára már találtam egy bizonyos pozíciót, amit már fekvésnek nevezhetek, sőt sikerült négy teljes órát aludnom az éjjel.
a non plusz ultra a reggeli további két órácska
ez már a kánaán, csak aztán ne kellene fölkelni, mert az a visszintes után a függőleges terhelést adja, meg a sportszeletet extrának a gatyeszba (de azt legalább ingyéé fölár nélkül )
Szegény túrázók, most sem halnak éhen

A képet Tomato küldte:
szia karmi, együttérzésem a szó legszorosabb értelmében
azt én már sajna rég tudom, h a fájdalmak csak az első éjszaka kezdődnek, a helyszinen a sokk miatt tompultak az idegek, egy csaendesebb időszak, magadba szállva éjszaka és már indul is a hullámvasút, testi lelki fronton egyaránt.
a történtek újból és újból meglátogatnak, összerándulsz (már ha tudsz ), kezdődik a fájdalom és a véget nem érő magányos éjszakák.
de hát ezt ép neked ép most nem kell bemutatnom.
nekem most még ez a balkézzel gépelés is kimerítő.
Jó étvágyat! Már tudom, hogy legközelebb miért kell visszamenni!