Hazaértem első "komolyabb" műmájeres (az az várat nem néző) túráról
Köszi nektek: Kozmax(+né);Tomato;Fóka;Stage3és egy kicsit Lecso(+né)
Ebben a sorrendben mentünk várat hódítani ami sajnos meghiúsult a
nagy látogatottság miatt (kígyózó sorok voltak!) Viszont kárpótolt a táj
szépsége amely engem Ausztriára emlékeztetett.
Végelszámolásnál 675Km-t mutatott a kijelző (egész jól bírtam a "mű" ülésemen )
Remélem legközelebb is elhívtok esőfelhőket riogatni ha Sk felé túráztok. Ja és, hogy
elköltsem a maradt devizát.
szia lum,
szivesen segítek bármiben, amiben csak tudok.
msn címem nincs de a fiamnak és lányomnak is van.
de szerintem a mail jobb, mert nem lenne türmeled kivárni a válaszaimat.
csak a bal kezem tudom használni, ha még az enyhén retardált szellemi teljesítőképességem is hozzá veszed a dologhoz, könnyen belátod, h igazam van
Tegnap este értem haza Corfuról. Nagyon tetszett, bár első nap nem kellett volna letérdelnem egy hegyi nagyszázalékos hajtűkanyarban a robogóval ..., mindegy egy kis hámsérülés elfért a sípcsontomon egész héten. A hely gyönyörű, az utak rettenetesen sz@rok, ami motort láttam kint azon egyiken sem volt idom , volt amelyiken még tank se csak valami hülye kanna volt oda rakva .
Repülni most repültem először.....nem rosz, de azt hittem a repülő nagyobbat tol mint az R1 , de nem .....bár később volt, hogy 870 km/h-val is szaggattuk a -54 C-os atmoszférát 11000 méteren.
Nem nagyon van energiám végigolvasni az 1 heti termést, de szerintem senki nem csinálná meg. Majd bekapcsolódok. Valaki esetleg nagy vonalakban leírhatná a főbb történéseket az elmúlt hét során történteket 1-2 mondatban.
Tegnap a haverok nagy partival vártak (kocsmázás+Disco már jó ideje nem voltam). Tuti receptjük volt a fáradságom ellen, ezt meg is osztom veletek. 0,5 dl tequila, 0,5 dl 70%-os apszint, 0,5 dl metaxa, 0,5 dl jaemson whiskey, 0,5 dl taurinos vodka, 0,5 dl roses whiskey, 0,5 dl teqila ismét, 0,5 dl ouzo + egy nagy boros..... .....még reggel 5-kor mikor hazaértem bőven részeg lehettem.....a bolygó forgásának érzékeléséből gondolom ezt....
Szóval jó volt, remélem nektek is hasonló jó hetetek volt.
látom sírós-rívósra fordult a hangulat, mindenki testi-lelki sérült. akkor bekapcsolódok én is - nagyon, de nagyon másnapos vagyok, és fáj minden belső szervem. most próbálom helyrerakni magam egy tárkonyos pulykaragu-levessel ráadásul tegnap egy jól sikerlült viszkizés után fordítva szívtam meg az égő cigit. a többit képzelétek hozzá..
gyógyulgasson mindenki, örülök, h a túrázó brigáddal is minden rendben!
rece, van msn-ed? vagy írjak mailt? ha már ilyen ráérős vagy, igénybe venném segítségedet légiközlekedéssel kapcsolatosan.
hidi, sajnálom a lelki sérüléseid, ha segíteni nemis tudunk legaláb tudd, h lélekben veled vagyunk és mihamarabbi megnyugvást kívánunk neked (vélhetően senkit nem bánt meg a többesszám)
hát sajna ez nem az első volt, ami súlyosabb az az, h kölcsön bringával sem ez volt az első eset.
hát itthon érthető okokból nem voltam népszerű.
teljesen megértem az anyagi jellegű megközelítést is a feleséged részéről.
szerintem ez minden olyan családban hasonlóan műxik, ahol kölcsönös a felelőség vállalás minden értelemben.
ismertem már 1-2 fazont, aki otthon erőből dolgozott mert ő volt a kenyérkereső, de ezt nem tartom etikusnak.
meg persze a lóvé sem vet föl, h mindegy legyen
kedves hidi, köszi a jó kívánságokat, ezek szerint az alsó gatya sem maradna rajtam?
na ezt már szeretem
a gazdi szerencsére nem ennyire vérmes, meg különben is kész a bringa, szinte nyom nélkül megúszta.
egyébként ba háttér infók a gsr topicon vannak.
kozmax köszi a segítséget,
a gyertya kivétel után a négyes hengerben színültig állt a benya, vélhetőleg ez fogta meg.
mostmár szépen muzsikál, csak nem tudom sajna kipróbálni
sajna ölég szar bőrben vagyok, a legapróbb mozdulatok, rándulások is fájnak, nem tudok sem ülni, sem feküdni.
most a második éjszakára már találtam egy bizonyos pozíciót, amit már fekvésnek nevezhetek, sőt sikerült négy teljes órát aludnom az éjjel.
a non plusz ultra a reggeli további két órácska
ez már a kánaán, csak aztán ne kellene fölkelni, mert az a visszintes után a függőleges terhelést adja, meg a sportszeletet extrának a gatyeszba (de azt legalább ingyéé fölár nélkül )
szia karmi, együttérzésem a szó legszorosabb értelmében
azt én már sajna rég tudom, h a fájdalmak csak az első éjszaka kezdődnek, a helyszinen a sokk miatt tompultak az idegek, egy csaendesebb időszak, magadba szállva éjszaka és már indul is a hullámvasút, testi lelki fronton egyaránt.
a történtek újból és újból meglátogatnak, összerándulsz (már ha tudsz ), kezdődik a fájdalom és a véget nem érő magányos éjszakák.
de hát ezt ép neked ép most nem kell bemutatnom.
nekem most még ez a balkézzel gépelés is kimerítő.
én is már itthon. ..most mesélek a családnak a várról..
köszi
Örülök, hogy megjöttetek!
Remélem, a többiek is épségben hazaértek!
Várom a képeket.
Na szóval Stage3=sztédzs3
Most esett le, ez a tunning szintedet jelenti
Én is lépek, de később még rátok nézek
Hazaértem első "komolyabb" műmájeres (az az várat nem néző) túráról
Köszi nektek:
Kozmax(+né);Tomato;Fóka;Stage3és egy kicsit Lecso(+né)
Ebben a sorrendben mentünk várat hódítani ami sajnos meghiúsult a
nagy látogatottság miatt (kígyózó sorok voltak!) Viszont kárpótolt a táj
szépsége amely engem Ausztriára emlékeztetett.
Végelszámolásnál 675Km-t mutatott a kijelző (egész jól bírtam a "mű" ülésemen )
Remélem legközelebb is elhívtok esőfelhőket riogatni ha Sk felé túráztok. Ja és, hogy
elköltsem a maradt devizát.
Megyek pakolni........később leszek
használd az acerider@inext.hu címet, úgyis csak az itthoni gépen vagyok mostanában fönt
szivesen segítek bármiben, amiben csak tudok.
msn címem nincs de a fiamnak és lányomnak is van.
de szerintem a mail jobb, mert nem lenne türmeled kivárni a válaszaimat.
csak a bal kezem tudom használni, ha még az enyhén retardált szellemi teljesítőképességem is hozzá veszed a dologhoz, könnyen belátod, h igazam van
És még másnapos sem vagyok éljen az égetett szesz
Tegnap este értem haza Corfuról. Nagyon tetszett, bár első nap nem kellett volna letérdelnem egy hegyi nagyszázalékos hajtűkanyarban a robogóval ..., mindegy egy kis hámsérülés elfért a sípcsontomon egész héten. A hely gyönyörű, az utak rettenetesen sz@rok, ami motort láttam kint azon egyiken sem volt idom , volt amelyiken még tank se csak valami hülye kanna volt oda rakva .
Repülni most repültem először.....nem rosz, de azt hittem a repülő nagyobbat tol mint az R1 , de nem .....bár később volt, hogy 870 km/h-val is szaggattuk a -54 C-os atmoszférát 11000 méteren.
Nem nagyon van energiám végigolvasni az 1 heti termést, de szerintem senki nem csinálná meg. Majd bekapcsolódok. Valaki esetleg nagy vonalakban leírhatná a főbb történéseket az elmúlt hét során történteket 1-2 mondatban.
Tegnap a haverok nagy partival vártak (kocsmázás+Disco már jó ideje nem voltam). Tuti receptjük volt a fáradságom ellen, ezt meg is osztom veletek. 0,5 dl tequila, 0,5 dl 70%-os apszint, 0,5 dl metaxa, 0,5 dl jaemson whiskey, 0,5 dl taurinos vodka, 0,5 dl roses whiskey, 0,5 dl teqila ismét, 0,5 dl ouzo + egy nagy boros..... .....még reggel 5-kor mikor hazaértem bőven részeg lehettem.....a bolygó forgásának érzékeléséből gondolom ezt....
Szóval jó volt, remélem nektek is hasonló jó hetetek volt.
látom sírós-rívósra fordult a hangulat, mindenki testi-lelki sérült. akkor bekapcsolódok én is - nagyon, de nagyon másnapos vagyok, és fáj minden belső szervem. most próbálom helyrerakni magam egy tárkonyos pulykaragu-levessel ráadásul tegnap egy jól sikerlült viszkizés után fordítva szívtam meg az égő cigit. a többit képzelétek hozzá..
gyógyulgasson mindenki, örülök, h a túrázó brigáddal is minden rendben!
rece, van msn-ed? vagy írjak mailt? ha már ilyen ráérős vagy, igénybe venném segítségedet légiközlekedéssel kapcsolatosan.
hát itthon érthető okokból nem voltam népszerű.
teljesen megértem az anyagi jellegű megközelítést is a feleséged részéről.
szerintem ez minden olyan családban hasonlóan műxik, ahol kölcsönös a felelőség vállalás minden értelemben.
ismertem már 1-2 fazont, aki otthon erőből dolgozott mert ő volt a kenyérkereső, de ezt nem tartom etikusnak.
meg persze a lóvé sem vet föl, h mindegy legyen
na ezt már szeretem
a gazdi szerencsére nem ennyire vérmes, meg különben is kész a bringa, szinte nyom nélkül megúszta.
egyébként ba háttér infók a gsr topicon vannak.
kozmax köszi a segítséget,
a gyertya kivétel után a négyes hengerben színültig állt a benya, vélhetőleg ez fogta meg.
mostmár szépen muzsikál, csak nem tudom sajna kipróbálni
Te már többször buktál, hogy ilyen tapasztalt vagy?
Mert a szindrómák sajnos stimmelnek
egyél mégegyet az itthoniak egészségére is fóki
most a második éjszakára már találtam egy bizonyos pozíciót, amit már fekvésnek nevezhetek, sőt sikerült négy teljes órát aludnom az éjjel.
a non plusz ultra a reggeli további két órácska
ez már a kánaán, csak aztán ne kellene fölkelni, mert az a visszintes után a függőleges terhelést adja, meg a sportszeletet extrának a gatyeszba (de azt legalább ingyéé fölár nélkül )
A képet Tomato küldte:
azt én már sajna rég tudom, h a fájdalmak csak az első éjszaka kezdődnek, a helyszinen a sokk miatt tompultak az idegek, egy csaendesebb időszak, magadba szállva éjszaka és már indul is a hullámvasút, testi lelki fronton egyaránt.
a történtek újból és újból meglátogatnak, összerándulsz (már ha tudsz ), kezdődik a fájdalom és a véget nem érő magányos éjszakák.
de hát ezt ép neked ép most nem kell bemutatnom.
nekem most még ez a balkézzel gépelés is kimerítő.