ez az eddigi legteljesebb kozmax-kollekció. a kedvencem a pecázós-stégenülős. valahogy így képzeltem el a tüskevár szereplőit. szavazást javaslok, h kozmaxot tutajosnak vagy bütyöknek kereszteljük át?
Jelentem nem "csak a hondások" áztak el ....Szarvason a tüzijáték után terveztük az indulást, de az utolsó rakéta fellövése után 2 perccel leszakadt az ég........Addíg míg visszaértünk a Kecóba a motorokhoz ...sz@rrá áztunk .......újra kicsomagol -száraz ruha-indulás haza. Éjjel fél 2-kor értünk haza száraz úton
én tegnap h9kor tettem le a motort, és már akkor látszott, h nem lesz oké az időjárás. 1ébként is irtózom a tömegrendezvényektől, uh semmiképpen sem akartam kimenni.
Jó napot kívánok!!!! .....nagyon sirály volt a hétvégénk
Egy- két kép
- Bográcsos babgulyás
- Pimpi megtanult repülni fejjel lefelé
- ezt is megéltük ..az asszony itattja a férjét
- Parkoló....meg a kecó
- Tomató hangol.....
- Magyarország Közepe....Szarvas
Este majd rakok fel még többet.......meg a többiek is remélem
Sajna engem Kápolnásnyéknél kapott el ez a cunamiféle... Szörnyű volt!
Még másik 10 motoros társammal vártuk a vihar végét egy benzinkút menedékében...
Gyors telefon net előtt ülő ismerősöknek egy radarinformációért! Amikor azt mondták mehetek, akkor hopp a mocira és haza gurultam!
Örültem, hogy egyben hazaértem, sikerült kikerülni az ágakat, nyakig érő pocsolyákat, kanyarodnék az utcánkba és velem szemben egy kidőlt fa, amelyik fekszik a villanyvezetéken!
megjöttem
Én láttam egy merész legényt, aki polóba és rövid naciba húzta a gázt!
Azért gratula, hogy hazaértetek ilyen időben este!
mértnem nyomtacc egyet?
Egy- két kép
- Bográcsos babgulyás
- Pimpi megtanult repülni fejjel lefelé
- ezt is megéltük ..az asszony itattja a férjét
- Parkoló....meg a kecó
- Tomató hangol.....
- Magyarország Közepe....Szarvas
Este majd rakok fel még többet.......meg a többiek is remélem
Sajna engem Kápolnásnyéknél kapott el ez a cunamiféle... Szörnyű volt!
Még másik 10 motoros társammal vártuk a vihar végét egy benzinkút menedékében...
Gyors telefon net előtt ülő ismerősöknek egy radarinformációért! Amikor azt mondták mehetek, akkor hopp a mocira és haza gurultam!
Örültem, hogy egyben hazaértem, sikerült kikerülni az ágakat, nyakig érő pocsolyákat, kanyarodnék az utcánkba és velem szemben egy kidőlt fa, amelyik fekszik a villanyvezetéken!
Élmény volt, de a negatívból....
Nem is kell ide eredeti
www.metacafe.com/watch/68723/4...