természetessen megoldhato, találkosztam többel is és még beforditott kormánnyal sem ér bele az idomba
lehet, hogy a gyárto erre is gondolt, de tudod ez egy Honda
hát ha legközelebb be jössz beinditom Neked ami nálunk bent van. nagyapám kalapácsos kukorica darálojának a hangja csak egy svájci ora ahoz képest
a komám mikor a Triump kereskedésbe melozot, és beinditotta az orditos csövel szerelt változatott
na hát az sem birta elnyomni a blokkhangját
és találkoztam olyannal amibe ketté tört a vezérmütengely.
igy hát jo vásárlást, és hosszu turákat kivánok egy ilyen remek megbizhato mocihoz
és még egy nagy elönye van, hogy a legkissebb a alkatrész is legalább három hét
tegnap még valami egészen kiválo motor tetszet azota beütötted a fejed, vagy ennyire öregszel
Kinek van kedve együttesen nézni a 20-ai tüzijátékot? Hátha idén is lesznek vörös csillagok és hamburgerek, több milliárdért Persze úgy értve hogy motorral megyünk oda, mert csakis úgy lehet.
Akinek belefészkelte magát a gondolat a fejébe, az írjon e-mailt (motochris@citromail.hu), vagy még inkább sms-t (70/618-7929) mert szombat estig nem leszek itthon, de talán egyszer-kétszer leszek gépközelben, nemtom.
lehet, hogy a gyárto erre is gondolt, de tudod ez egy Honda
Pár éve a Hidi Miki ilyennel nyomta Kunmadáron, ha jól emlékszem
Kozmax!!
Néztem az XX kormányát........kilehet azt cserélni olyan "túrásra".....csak hogy ne legyen annyira "hasalós"
Örülök hogy látlak
a komám mikor a Triump kereskedésbe melozot, és beinditotta az orditos csövel szerelt változatott
na hát az sem birta elnyomni a blokkhangját
és találkoztam olyannal amibe ketté tört a vezérmütengely.
igy hát jo vásárlást, és hosszu turákat kivánok egy ilyen remek megbizhato mocihoz
és még egy nagy elönye van, hogy a legkissebb a alkatrész is legalább három hét
tegnap még valami egészen kiválo motor tetszet azota beütötted a fejed, vagy ennyire öregszel
A következő motorhoz
a videohoz már igazán én sem tudtam, ujat hozzá tenni, bár elég rendessen probáltak provokálni
nem akarom felvenni a kesztyüt
Írtam, rajta vagyok az ügyön
Kinek van kedve együttesen nézni a 20-ai tüzijátékot? Hátha idén is lesznek vörös csillagok és hamburgerek, több milliárdért Persze úgy értve hogy motorral megyünk oda, mert csakis úgy lehet.
Akinek belefészkelte magát a gondolat a fejébe, az írjon e-mailt (motochris@citromail.hu), vagy még inkább sms-t (70/618-7929) mert szombat estig nem leszek itthon, de talán egyszer-kétszer leszek gépközelben, nemtom.
Árrivedercsi!
Holnap megyek csajozni, napozni, dögleni, estébé*
*ennek semmi hírértéke nem volt csak mondtam