Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a felsö villa hiddal eggyütt
igazán tetszetös, nekem egy koreai fejlesztömérnök ámokfutása jutt eszembe a dizájn centeren
és azt hogy csinálják.......kicserélik az egész kormányt.....vagy csak a csonkot
A másik meg ez lenne
természetessen megoldhato, találkosztam többel is és még beforditott kormánnyal sem ér bele az idomba
lehet, hogy a gyárto erre is gondolt, de tudod ez egy Honda
Na ezel még nekem is tetszenek.. főleg ez a kék
Brutál izomgép! Neked jól állna!
Pár éve a Hidi Miki ilyennel nyomta Kunmadáron, ha jól emlékszem
Az nem jó mert bal kézzel huzza a gázt

Kozmax!!
Néztem az XX kormányát........kilehet azt cserélni olyan "túrásra".....csak hogy ne legyen annyira "hasalós"
Szeva Kawagirl!!!
Örülök hogy látlak
a 3.-ra?
hát ha legközelebb be jössz beinditom Neked ami nálunk bent van. nagyapám kalapácsos kukorica darálojának a hangja csak egy svájci ora ahoz képest
a komám mikor a Triump kereskedésbe melozot, és beinditotta az orditos csövel szerelt változatott
na hát az sem birta elnyomni a blokkhangját
és találkoztam olyannal amibe ketté tört a vezérmütengely.
igy hát jo vásárlást, és hosszu turákat kivánok egy ilyen remek megbizhato mocihoz
és még egy nagy elönye van, hogy a legkissebb a alkatrész is legalább három hét

tegnap még valami egészen kiválo motor tetszet azota beütötted a fejed, vagy ennyire öregszel
na, én egyikre sem hasonlitok ...
Most irigykedsz??? reggel 6,30-tól 12,30-ig............ez pont elég mikor nincs itt a főnök
ma jo sokat melozhattál
EHEZ mit szóltok????
A következő motorhoz
JAJAJAJAJAJAJAJAJ idén leszek 40
naprol- napra
Hogyhogy nem akarod? Mi történt, öregszel?
Estet :)
estét mindenkinek!!!!!!

a videohoz már igazán én sem tudtam, ujat hozzá tenni, bár elég rendessen probáltak provokálni
nem akarom felvenni a kesztyüt
Igen-igen tetszett. Bár bőrruhában és tanktáska nélkül jobban élveztem volna.
Írtam, rajta vagyok az ügyön
nekem mindegy. Várba. máshova motorral parkolni nem téma, tömeg pedig mindenhol lesz, tehát tök egál
Nincs kérdés..........jössz és kész........remélem Te is élvezted a szerpentineket.......főleg hazafelé száraz úton
Hová gondoltad???....már mint a tüzijáték nézést??
na ide is beírom...

Kinek van kedve együttesen nézni a 20-ai tüzijátékot? Hátha idén is lesznek vörös csillagok és hamburgerek, több milliárdért Persze úgy értve hogy motorral megyünk oda, mert csakis úgy lehet.
Akinek belefészkelte magát a gondolat a fejébe, az írjon e-mailt (motochris@citromail.hu), vagy még inkább sms-t (70/618-7929) mert szombat estig nem leszek itthon, de talán egyszer-kétszer leszek gépközelben, nemtom.

Árrivedercsi!

Holnap megyek csajozni, napozni, dögleni, estébé*

*ennek semmi hírértéke nem volt csak mondtam