Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetét!
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a támogatást, mármint a video ügyben!
A holnapi jelenésem az E.ringen még kérdéses , de rajta vagyok a projecten!
Jó estét!!
Remélem mindenki szépen kipuculta a ruháját hogy holnap szépen feszítsen benne a pálya mellet
OK. téma kilőve, ezt is MEGCSINÁLTUK
És a Tarka is jól írta hogy csak az ÉRVÉNYES forgalmira lehet hosszabitást kérni
A rendszámtábla érvénytelenítése és a forgalmi engedély helyszíni elvétele

84. § (1) A rendõr a forgalmi engedély mûszaki lapját a helyszínen elveszi, illetve a rendszámtáblát érvényteleníti, ha

a) a jármûvet a külön jogszabályban meghatározott engedély nélkül átalakították,

b) a jármûvel érvénytelen forgalmi engedéllyel vettek részt a közúti forgalomban, illetve, ha a közlekedési hatóság mûszaki vizsgára történõ berendelésre vonatkozó jogerõs határozatában foglaltaknak határidõben nem tettek eleget,

c) a jármû közúti forgalomban való további részvétele közvetlen balesetveszéllyel jár és a jármûvel ennek ellenére közlekednek,

stb...stb...stb...

Gondolom erre gondoltál

Már megint rosszul tudtam......bár az ilyen "halgatólagos" volt hogy csak figyelmeztettek a rend őrei
Marmint akkor utana tudok jarni egy ilyen ertesitesnek :)
Koszonom sracok
Remelem vegzek ma a meloval es akkor holnap tudok menni
Jó keresgélést, hacsak az elmúlt 1 hét alatt amíg nyaraltam, nem történt változás akkor nekem van igazam . 35/2000 Bm. rendelet-et 84.§ b, pontja szerint nekem van igazam
Na Akkor kikeresem neked a közlönyből és beszkenelem ide............remélem jól tudom
Persze csak érvényes műszakira adnak hosszítást!
Csak akkor ha a területileg illetékes KPM-nél kérsz hosszabítást 1150 ft-ért.
Tomato !

Remélem még sokan tudják így és akkor sokat dolgozhatok ........elszomorítalak 1 másodperc türelmi idő sincs
Én úgy tudom hogy a műszaki vizsgára (ha lejár) van 30 nap türelmi idő. Tehát ezen belül ELMÉLETILEG csak figyelmeztethetnek. A zöld kártyára (ami minket nem érint) nincs türelmi idő.

Én így tudom
Roliiii!

Amiről beszéltünk itt utánanézhetsz, kérdezhetsz.

21. A műszaki vizsgára szóló értesítés a forgalmi engedély érvényességi idejét meg-hosszabbítja- e?
Igen, ha a területi közlekedési felügyelet a vizsgaidőpontot a forgalmi engedély érvényességi határidejének lejárata utáni időpontra tűzte ki.

Tehát be kell szerezned egy műszaki vizsgára szóló értesítést . Sok sikert.
Köszi!
Én is hozzászóltam,bár nem a tartalmi részéhez!
Sok kis pöcs!!!(mármint nem a videon láthatóak közül hanem....)
Itt megtalálod: Műmájerek
Holnap délután a sok napsütés hatására tovább erősödik a felmelegedés, és országszerte nyárias időre számíthatunk. A déli megyéinkben a délutáni hőmérséklet már elérheti a 30 fokot. Főként északon, és nyugaton lesz több a gomolyfelhőzet, de legfeljebb délnyugaton alakulhat ki egy-egy frissítő zápor. Az általában mérsékelt déli szél csak a Kisalföldön élénkülhet meg.

Tehát az időjárás nem lehet akadály

A pályán pedig ésszel kell menni, ( nem úgy mint egyesek -igaz karmi? -) és akkor nem valószínű, hogy gond lenne.
Milyen videot nézegettek oly lelkesen????
Én meg főleg ....azért se megyek pályára , mert elfüstöltem
Én is hozzászóltam a videjóhoz!
A többes számot kihagynám ........................bár ha jobban BELE gondolok

Mi már csak ilyenek vagyunk
Látom, beindult a fantáziátok!
Hondalányok??