Esetét!
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a támogatást, mármint a video ügyben!
A holnapi jelenésem az E.ringen még kérdéses , de rajta vagyok a projecten!
A rendszámtábla érvénytelenítése és a forgalmi engedély helyszíni elvétele
84. § (1) A rendõr a forgalmi engedély mûszaki lapját a helyszínen elveszi, illetve a rendszámtáblát érvényteleníti, ha
a) a jármûvet a külön jogszabályban meghatározott engedély nélkül átalakították,
b) a jármûvel érvénytelen forgalmi engedéllyel vettek részt a közúti forgalomban, illetve, ha a közlekedési hatóság mûszaki vizsgára történõ berendelésre vonatkozó jogerõs határozatában foglaltaknak határidõben nem tettek eleget,
c) a jármû közúti forgalomban való további részvétele közvetlen balesetveszéllyel jár és a jármûvel ennek ellenére közlekednek,
stb...stb...stb...
Gondolom erre gondoltál
Már megint rosszul tudtam......bár az ilyen "halgatólagos" volt hogy csak figyelmeztettek a rend őrei
Jó keresgélést, hacsak az elmúlt 1 hét alatt amíg nyaraltam, nem történt változás akkor nekem van igazam . 35/2000 Bm. rendelet-et 84.§ b, pontja szerint nekem van igazam
Én úgy tudom hogy a műszaki vizsgára (ha lejár) van 30 nap türelmi idő. Tehát ezen belül ELMÉLETILEG csak figyelmeztethetnek. A zöld kártyára (ami minket nem érint) nincs türelmi idő.
21. A műszaki vizsgára szóló értesítés a forgalmi engedély érvényességi idejét meg-hosszabbítja- e?
Igen, ha a területi közlekedési felügyelet a vizsgaidőpontot a forgalmi engedély érvényességi határidejének lejárata utáni időpontra tűzte ki.
Tehát be kell szerezned egy műszaki vizsgára szóló értesítést . Sok sikert.
Holnap délután a sok napsütés hatására tovább erősödik a felmelegedés, és országszerte nyárias időre számíthatunk. A déli megyéinkben a délutáni hőmérséklet már elérheti a 30 fokot. Főként északon, és nyugaton lesz több a gomolyfelhőzet, de legfeljebb délnyugaton alakulhat ki egy-egy frissítő zápor. Az általában mérsékelt déli szél csak a Kisalföldön élénkülhet meg.
Tehát az időjárás nem lehet akadály
A pályán pedig ésszel kell menni, ( nem úgy mint egyesek -igaz karmi? -) és akkor nem valószínű, hogy gond lenne.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a támogatást, mármint a video ügyben!
A holnapi jelenésem az E.ringen még kérdéses , de rajta vagyok a projecten!