Én is kíváncsi vagyok, mi van velük, de ma még nem beszéltem velük.
Este 11 körül beszéltem Kozmax-al, Tomatoval.
Kozmaxnak egyre jobban fájt minden porcikája (ilyen esés után ez szinte természetes), a civilek viszont nekifogtak az alkoholtartalmú készleteik felszámolásának nehogy ma túl sok legyen a csomag.
Sajnos a versenyen az emberi és technikai okok miatt a címvédés elúszni látszik de Kozmax szerint egy technikai sportban ez is benne van.
Ha tudok valami konkrétat megírom.
Egyébként Ti, hogyan értetek haza? Tankolásnál beindult a moci vagy...
Reggelt!
Nem válaszolnak!
De ez érthető, koncentrálnak a versenyre
Gyerünk le személyesen megtudni a legfrisebb híreket!
Én ~10-11-körül indulok! Esetleg valaki még jön?
jó estét mindenkinek !
mi is most értünk vissza a tetthelyről..sajnos a tomi esése csak intő jel volt a további eseményekre..
ádám a 2. váltásban úgy a 2. óra tájékán a pálya átellenes sarkán hirtelen leállt..kb 1 órát tolta mig visszaért a boxba a géppel.
diagnózis blokk repedés.. ezelőtt 10 perccel beszéltem a tomatóval és még szerelték a gépet nehogy a következő rundóban lapon álljon be a blokk...nem adták fel még mert a remény hal meg utoljára de nerm lesz piros betűs a mostani dátum..
kozmaxnak mindene fáj--csoda h csak ennyi történt--de semmi más gáz nincs csak megütütte magát.
Kitűnő hangulatban indult a verseny. Profi csapat, szuper szurkolótábor.
A címvédő Kozmax indult az első helyről, indulási nehézségek után egyre jobban ment, majd ~100 perc menet után már 3 kör előnye volt a másodikkal szemben, éppen a pilótacsere időpontján filóztak a csapatvezetők, mikor beintették a piros zászlót.
A szervizcsapat gyorsan készen állt, hogy míg áll a verseny, a tankolás, gyorskarbantartás, pilótacsere feladatára felkészüljön. Vártuk, hogy Kozmax befusson a motorral, de csak nem jött.
A mentő már elindult a pálya egy távoli pontjára, mi pedig csak vártuk-vártuk, hogy Tamás piros bukója feltűnjön.
Nem jött.
Iszonyú volt a várakozás, mikor kaptuk a hírt, hogy sajnos Ő balestezett.
Mint később kiderült, egy előző versenyző kilökött az ívre egy autógumit, és az ideális íven motorozó Kozmax, éppen eltrafálta, és nagyot bukott.
Fejét, vállát csúnyán megütötte, de szerencsére a bukósisak elég jól megvédte a fejét, de a válla, háta eléd fájdalmas állapotba került.
A szervizcsapat, a lehetőségekhez képest működőképessé tette a motort, és folytatták a versenyt.
Sajnos a megszerzett előny odalett mikor a harmadik pilóta alatt szétesett a kipufogó.
Ugyanakkor a csapat minden egyes tagja, a profiktól a segítőkig a legmagasabb elismerés illeti, hogy a körülmények biztosítása, és a baleset hátrányának ledolgozása érdekében tettek.
És én csak néhány órát voltam velük. Szerintem a neheze, csak most jön.
Mégegyszer: nagy-nagy elismerés illeti Őket, és mindannyian a távolból is szorítsunk neki!
kozmax jól van bár minden porcikája fáj.