Szamár köhögésről már hallottam, de Fókaköhögésről?!??
Lehet, hogy a nagy meleg ártott meg... Túlságosan hozzászoktál az esőhöz, az árvízhez, csúszós utakhoz és hasonló dolgokhoz...
Most ennek a hiányát érzed!!!
Sztem menj egy kört a vassal és átáll a szervezeted! (jobb vagyok, mint az orvos a családban c. könyv...)
Na, viccet félre! GYÓGYULJ MEG!
-ha vígasztal mi is itthon punnyadunk.
egy szolídabb méretű vodka-narancs kíséretében csinálom a hétfőn reggel leadandó melómat...
Egyébként ma én is letakarítottam a vasat, elég mocskos volt már.
Este meg nem bírtam már, és kigurultam.
Bicske, Lovasberény, Velence érintésével 157 km sikerült menni.
Nagyon jó volt, csak így este már sok a bogár.
Sajnálom Fóka, hogy Te most nem tudsz motorozni.
Kúráld magad, mert jövő héten motoros klubtali!
Átérzem! Jobbulást! Én is itthon voltam egész nap lelkes gyógyulgatás közben csak még tanulni is kellene de nem ment túl intenzíven. Pedig csak egy kis politikai kommunikáció!
A mostani sisakom is sárga, a motorom pedig erőteljesen bordó- fekete és nem piros! Amúgy pedig papagáj párti vagyok mert láttam már mi van a nagyon egyszínű cuccból! Így se vesznek észre az autók, hát még akkor ha nem is vagyunk feltünőek! Meg amúgy is imádom a sárgát! De azóta lett még pár esélyes darab és nem mind sárga! Bár dominánsan világosak és színesek! Hűen komolytalan énemhez és a motoros - nyuszi formájú övtáskámhoz!
Nem akarok okoskodni, de ha a "főnöknek" akarsz üzenetet küldeni, az üzenet a moderátornak, vagy az oldallal kapcsolatos.... topikban nagyobb lesz a sikered!
Üzenet a Sportmotor.hu-nak: A Szalkszentmártoni motoros találkozóról lesznak képek a weboldalon vagy hol tok róla képeket megtekinteni más oldal is szoba jöhet.
Aki gurulni megy, annak jó tekergést, vigyázzatok magatokra!!!!!
Nálunk úgy nézem családi 7vége lesz, max este megyünk egy karikát, hogy ne legyenek elvonási tüneteink!
Veled még úgyis van egy versenyem terepen a CBF-fel...
Megyünk a HÉV vonal melletti freestyle-pályára, majd ugratok a Hondával...
Egyébként ha akarsz, valamikor tényleg találkozhatunk! Bringával vagy motorral. Persze csak ha műméjernek érzed magad, mert én csak olyanokkal tárgyalok!
nekem caprine highlander van... én tudok kerekezni...viszont ma gyakoroltam a 80as Rx-el..mit ne mondjak,5-10 méterek mennek na jól van azérát már az is valami
Én ma ezzel a verdával nyomultam. Típusát tekintve egy Caprine Boomer "B" felszereltségű, tárcsafékes, állítható nyomófokozatú rugó-elasztomer ÉS levegőtartályos első telóval. Jó a nyomatéka. Ha jó kondiban vagyok. A bringák között ez egy Z1000-esnek felel meg.
Tanulgattam egykerekezni. Ilyenkor, amikor már a tanulás az agyamra megy, minden hülyeségre kapható vagyok.
Az ablakból látom a fájervörkszöt, amit emlegettél!!!!
21:50 : gömb alakú sárga
utána megint, majd ezek után piros, zöld gömb.
és így tovább.