Na de komolyba: Pari bá: én leginkább ezt a helyet tudom ajánlani, ha nem a JaB-féle cuccra gondoltál. Eddig őket találtam a legolcsóbbnak. Nekem a Pirelli 33ezer volt szereléssel együtt. Máshol csak a gumi lett volna 38!
Nekem Orina egyrészes esőruhám van. Kb 10 ezer körül van és az Amargónál vettem. Mindig van nekik minden méret, úgyhogy szerintem ott érdemes megpróbálni. Nekem nagyon bejött, pedig lett tesztelve már rendesen!
Én a parillánál vettem Suomy esőruhát 12.700 az egyrészes 13.700 a kétrészes nekem ilyen van. Az alja nem béléses, de a felső része igen. A nyaka belül puha bársonnyal van kibélelve elég komfortos érzést nyújtva + a nadrádon van egy nagy vízhatlan zseb a kabáton meg kívül kettő és belül is van zseb.......kicsit 10 fölött van de nem rossz.....
- Nem enged az asszony
- Dolgoznom kell
- Meg most gumira gyűjtök
Igaz smink nélkül sikerült lekapni, de tényleg Ő lehet...
Hogy is hívják .....talán JAR-JAR(csillagok háborújából)
Útvonalterv, esetleg?
holnap megyünk, vagy megyek?
reggel 8-kor az M3 kivezetöjén Shell kutrol az indulás
A te méreted a nyerő
Tudod hol vannak?
Maracuya: nyertél a tipp-mixen
Lumbergh: megkérdeztem Dabason az esőruhát. Egy darab XXXL-esük van.
Ez tökéletes méret.
Nekem.
Sajnálom
Kozmax: vagy?
Holnap: lesz belőle valami? Mehetek veletek én is?
Maracuya !! Hát Te milyen szerződést írtál alá
Ja és szeva Pohi
Én a parillánál vettem Suomy esőruhát 12.700 az egyrészes 13.700 a kétrészes nekem ilyen van. Az alja nem béléses, de a felső része igen. A nyaka belül puha bársonnyal van kibélelve elég komfortos érzést nyújtva + a nadrádon van egy nagy vízhatlan zseb a kabáton meg kívül kettő és belül is van zseb.......kicsit 10 fölött van de nem rossz.....
Holnap egyeztetünk.