Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem a hangtol fogsz gyorsabban menni hidd el nekem
De akkor hol marad a HANGORKÁN?
Tudo, hogy ezt is kéne gyakorolni, legközelebb fogom próbálgatni... de addig is kigyorsításnál jobb, ha kisebb fokozatban van.
itt is ránggatozik az ujjad, mint pályán a kezed és ezért nem tudsz gyorsan menni.
probáld meg legközelebb minimum 1 fokozattal fejjebb kapcsolva és jobban a lendületre koncentrálva és az ivekre. azon a pályán nem fogsz eröböl soha jo idöket menni.
nem ki oktatni akartalak, csak segiteni
estét
Ez már megint nem akart kettő lenni.
Én meg tanultam. És fogok is. Meg elméletileg holnap reggel megyek szlalom-versenyre, de az még kérdéses...
Én meg tanultam. És fogok is. Meg elméletileg holnap reggel megyek szlalom-versenyre, de az még kérdéses...
ha jol látom mindenki motorozik én meg most értem csak haza
van kicsi baj?
melyik állatnak a termése ez
ez már régen volt

www.sportmotor.hu
ocsó benya hú de jó
ide telepíthetnéd a lovag utcába
Jó napot!!
Találtam egy titkos benzinkutat
Hát azt éppen nem írták... Nemtom még hogy lesz, mert most úgy néz ki, hogy délelőtt a Szentendrei Louis bótba is megyünk bőrcumót próbálni...
Motochris: a holnapi Csiki-Bege bólya versenyen az egyik szervező a haverom Vleg reggeltől kint leszek, besegítek nekik
Neked mikorra kell kiérned? Írták az emilben?
Ja, meg eszembe jutott még valami... amig ezt a motort nem motoroztam ki teljesen, addig nincs sok értelme bénáznom egy sokkal erősebb hatkilóssal . Így is eddig minden alkalommal előfordult, hogy otthagytam egy-két 600-as sportgépet, és ez szerintem kicsit gáz részükről, vagy én vagyok túl jó... Márpedig lehet hogy egy olyan géppel én is bénábban mennék az ereje miatt, és azt nem szeretném. Majd felülvizsgálom a dolgot pár év múlva. És ha akkor átülk, ott nagyon nagy májerkedés lesz!
De addig is egy Z1000-rel teljesen megelégednék. Az még sportosabb is ennél egy picit, amennyire tudom.
Akkor már inkább a nagyZé!
Az a baj, hogy amikor meg nem pályázok, vagy durvulok valamelyik szerpentinen, akkor szeretek túrázni, mitöbb, néha utassal és/vagy csomaggal is, és azért egy sportgéppel ez nem lenne egyszerű. Szerintem még sokmindent ki lehet hozni ebből a gépből! A keményebb futóműnek hála, nem ér le most már könnyen a lábtartó, van még tartalék benne. Most vagyok kb 1.36-os a pályán, szerintem ezzel a motorral tudnék menni olyan 1.30-at is akár... de addig még sok "meló" lesz a pályán!
A pályamocit én is említettem neki, de hajthatatlan....
hajrá!
csak így tovább. csak pályamotorral kellene. nem??
Szasztok! Lehet hogy nekem is befigyel egy szürke-fekete bőrszerkó a hétvégén! És az mit jelent? Na? Még 3 másodperccel rögtön jobb leszek az E.ringen!
Milyen ruha lett? kép?
ejha!!! le a kalappal, igazi elszánt motorosok!!