Akkor jó gurulást nektek
Én a mai napot (du.-t) a karbantartással fogom eltölteni.
Motor pucolás, Csizma pucolás, Sisakok pucolása, Esőruha csomagolás............stb.
De holnapra üde és fényes leszek és meggyalázok MINDENKIT!! a ringen.(persze ha lesz pénzem ) Kawanyu
Holnap este jössz a ringre????
Ma délután 5 és 6 között (ha tényleg szabad a pálya... nemtom, mert elvileg nyílt nap van, de a telefont nem veszik fel) megyünk az E-ringre: mármint remélhetőleg kawabéb, a moci és én.
Aki jönne még, az szóljon! Kábé 15:30 körül kéne elindulni.
Ja, lum! Én a közeli helyeken található útvonalak közül gondoltam a legjobbnak a visegrádit! Persze irigylem a többieket, amilyen jót csónakáztak odaát...
holnap du/este megyünk eringre, ez tutifix, illetve némileg időjárásfüggő. jössz-jöttök?
Én is örülök, hogy hazaértetek épségben főleg, hogy a Timin az én rucim volt Holnap lesz valami Ringen????
összeszedem magamat, és gurulok be hozzátok egy kávéra! tomato?
Én a mai napot (du.-t) a karbantartással fogom eltölteni.
Motor pucolás, Csizma pucolás, Sisakok pucolása, Esőruha csomagolás............stb.
De holnapra üde és fényes leszek és meggyalázok MINDENKIT!! a ringen.(persze ha lesz pénzem )
Kawanyu
Holnap este jössz a ringre????
Gumi csere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...mert valszeg nem is igaz!
De akkor is jóóóóóóóóóóóó vagyok!!!
Kawabéb meg remek tréner lesz!
Na mentünk. Csocsi!
Én vagyok a tréner Kegyetlen edző, és köridőmérő
Két végén égetem. MINDKÉT NAP MEGYEK!!!
Háháá!
Aki jönne még, az szóljon! Kábé 15:30 körül kéne elindulni.
Ja, lum! Én a közeli helyeken található útvonalak közül gondoltam a legjobbnak a visegrádit! Persze irigylem a többieket, amilyen jót csónakáztak odaát...
én plusszban még neocitránt...:S
és én sem értem