Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmi sem állíthat meg megyünk ha a hétvégét kibirtuk ez a z eső nem számít
Most hívott Pimpi hogy Kecskeméten most kezdett el esni , de valószinüleg nem lesz tartós

Az ottani arcokat elnézve, már vagy 5-6 kocsit béreltek a személyiére és haladnak Ukrajnába velük

Még emlékszem mikor elkérte
tényleg otthagyta ??????

menjünk de mikor?
Úr isten hiba van a Mátrixban .
13 ker. Béke tér környéke de már elállt illetve tovább ment valamerre
Római part - szitáló eső... és a hajam még mindig tart*.

*mondta tomato.
oktogon - elállt
Alsónémedi: enyhén szemerkél

De Örkény felől világosodik
oktogonnál erőteljes csapadék..
Húbazz. Ez klónozta magát.
Nem akarlak megijeszteni, tudom nem is lehet olyat, de szerintem ma jópár helyen esni fog... Nálunk, a III.ker.-ben nagyon gázos az égi helyzet.
Nem akarlak megijeszteni, tudom nem is lehet olyat, de szerintem ma jópár helyen esni fog... Nálunk, a III.ker.-ben nagyon gázos az égi helyzet.
Hol esett???
Tényleg! Bocsi, akkor kawabébnek mégis csak lesz ellenefele...
Pontosan az euroring.
Én nem számítok nőnek. ŐŐŐŐŐŐŐ....... van egy kis probléma itt most zúdult le 20 cm csapadék elég durván néz ki de addig biztos felszárad . Ja lenne még egy tipikus női kérdésem (csak azért mert megkavartak) pontosan melyik pályára megyünk??
Lőcse.
Akkor majd lesz jó kis VIZESPÓLÓS VERSENY!!!!!!!
Hmmmm... Ha jól számolom, kettő darab hölgyemény jön , közülük az egyik férjes asszony ( ) ő nem keveredhet ilyen dolgokba, ergo kawabéb a befutó...
Akkor csónakázunk körbe-körbe
Elvileg 6 és 8 között leszünk a pályán, akkorra szól a kedvezményes 5000 HUF-os pályadíj... bár igen "szép" felhők tornyosulnak itt, és ha esni fog, nincs kedvem két órán keresztül ott ázni .
ha van otthon valaki, és megbeszéljük, h mikor és hova, akkor én hozzátok menet beugrom érte. fél5-re megyek ígyis-úgyiy hozzátok!!

a lázam lement hőemelkedésbe. kicsit még ráz a hideg, de a pályán ez tuti elmúlik emellett voltam biztosítózni ma is (még mindig nem kaptam egy petákot sem!!), és bevonták a karambolos felszerelésem, uh vennem kell új sipkát. olyan lesz, mint kozmax-é
Lecsó: Hova vissza?

Ziz:-)! Elvileg 6-8- ig, tehát egy Yamahával oda lehet érni

Elvileg az esti (18-20 h) motorozás 5.000,- Ft, de mgpróbálunk valami csoportkedvezményt kicsikarni.
Sziasztok!
Meddig lesztek a pályán?? Illetve mik az árak?? Csak mert sajnos mi 17:30-ig dolgozunk bár elég gyors a Yamaha de 17 órára sehogy se érünk oda
Picsa jó hírem van. Hehe, Kozmax otthagyta a személyijét, és vissza kell menni érte. Ki jön?