Én nem számítok nőnek. ŐŐŐŐŐŐŐ....... van egy kis probléma itt most zúdult le 20 cm csapadék elég durván néz ki de addig biztos felszárad . Ja lenne még egy tipikus női kérdésem (csak azért mert megkavartak) pontosan melyik pályára megyünk??
Akkor majd lesz jó kis VIZESPÓLÓS VERSENY!!!!!!!
Hmmmm... Ha jól számolom, kettő darab hölgyemény jön , közülük az egyik férjes asszony ( ) ő nem keveredhet ilyen dolgokba, ergo kawabéb a befutó...
Elvileg 6 és 8 között leszünk a pályán, akkorra szól a kedvezményes 5000 HUF-os pályadíj... bár igen "szép" felhők tornyosulnak itt, és ha esni fog, nincs kedvem két órán keresztül ott ázni .
ha van otthon valaki, és megbeszéljük, h mikor és hova, akkor én hozzátok menet beugrom érte. fél5-re megyek ígyis-úgyiy hozzátok!!
a lázam lement hőemelkedésbe. kicsit még ráz a hideg, de a pályán ez tuti elmúlik emellett voltam biztosítózni ma is (még mindig nem kaptam egy petákot sem!!), és bevonták a karambolos felszerelésem, uh vennem kell új sipkát. olyan lesz, mint kozmax-é
Sziasztok!
Meddig lesztek a pályán?? Illetve mik az árak?? Csak mert sajnos mi 17:30-ig dolgozunk bár elég gyors a Yamaha de 17 órára sehogy se érünk oda
Az ottani arcokat elnézve, már vagy 5-6 kocsit béreltek a személyiére és haladnak Ukrajnába velük
Még emlékszem mikor elkérte
menjünk de mikor?
13 ker. Béke tér környéke de már elállt illetve tovább ment valamerre
*mondta tomato.
De Örkény felől világosodik
Pontosan az euroring.
Hmmmm... Ha jól számolom, kettő darab hölgyemény jön , közülük az egyik férjes asszony ( ) ő nem keveredhet ilyen dolgokba, ergo kawabéb a befutó...
a lázam lement hőemelkedésbe. kicsit még ráz a hideg, de a pályán ez tuti elmúlik emellett voltam biztosítózni ma is (még mindig nem kaptam egy petákot sem!!), és bevonták a karambolos felszerelésem, uh vennem kell új sipkát. olyan lesz, mint kozmax-é
Ziz:-)! Elvileg 6-8- ig, tehát egy Yamahával oda lehet érni
Elvileg az esti (18-20 h) motorozás 5.000,- Ft, de mgpróbálunk valami csoportkedvezményt kicsikarni.
Meddig lesztek a pályán?? Illetve mik az árak?? Csak mert sajnos mi 17:30-ig dolgozunk bár elég gyors a Yamaha de 17 órára sehogy se érünk oda