A végén még egy ilyen fogja kisegíteni szegény karmit ott, a nagy magányában, hogy legyen áram, és legalább netezhessen, ha már otthonról ki van zárva néhény napig:
Amikor tegnap azon filóztunk, hogy biztosan a kutyaólban alszol pár napig, nem gondoltam volna, hogy tényleg kipaterolnak a házból...
Ha gondolod szerzek egy pár km hosszú kábelt, hogy rá tudd dugni a gépedre...
Ja és Tomato biztos tud intézni neked valami mobil áramforrást, hogy működjön a masina...
Sziasztok!
Bár mi nem voltunk Karminál de a meghívást köszönjük legközelebb élünk vele !!!!
(Amúgy táskástul megdöntöttük tegnap az eddigi rekordot 255 km/h király volt )
Jelentem, minden fenomenális volt, a ringen kibaltázottul jól éreztem magam, nagyon király volt, főleg a nedves aszfalton való döntögetés, meg a halálközeli megcsúszós pillanatok! Karmival szárazon, lecsóval pedig a "vizes" pályán volt hatalmas meccselés, "részingelés", azokat nagyon komáltam! Éljen a megcsúszó első kerék és a póverszlájd! Szóval k*rva jó volt, kezdem egyre jobban érezni azt a pályát... Főleg vizes aszfalttal... Asszem gyakrabban fogok ilyen egyórás vagy esti mókázást csinálni ott... majd szólok, ha aktuális lesz, aztán remélem jöttök!
Karminak és kedves családjának nagyon köszi a fullextrás vendéglátást!
Holnap estére ha minden igaz, már fel fogom tudni tölteni a képeket...
Kawabébi: a nálam hagyott tárgyak listája tetemes: csoki, ásványvíz, KÖNYV, estébé.... Majd eljutnak hozzád valahogy!
jelentem, én már itthon. most bontom az üveg mézest, h leöblítsem a nap fáradalmait. utána zuhi, oszt alvás.. jó kis gurulás volt, remélem legközelebb csontszáraz pályán tolhatjuk!!
oktogon beborult, ismét szemerkél. én most vedlettem át talpig bőrbe, uh lassan indulok. mit nekem időjárás asszem viszek még 1-2 réteg pulcsit.. meg nézek egy esőruhát útközben..
Amikor tegnap azon filóztunk, hogy biztosan a kutyaólban alszol pár napig, nem gondoltam volna, hogy tényleg kipaterolnak a házból...
Ha gondolod szerzek egy pár km hosszú kábelt, hogy rá tudd dugni a gépedre...
Ja és Tomato biztos tud intézni neked valami mobil áramforrást, hogy működjön a masina...
Elköszönök.
Pár napig nem leszek, majd jelentkezek.
Bár Tomato időjósunk nem sok jót igér, aki teheti guruljon helyettem is!
De már zavarba hoztok. Már egy kicsit el is pirultam
Remélem, máskor is lesz alkalmunk megismételni, és akkor már Ziz:-) -ék is jönnek.
Annyian köszönik, hogy Én már nem is Köszönöm a vendéglátást!!!!
Bár mi nem voltunk Karminál de a meghívást köszönjük legközelebb élünk vele !!!!
(Amúgy táskástul megdöntöttük tegnap az eddigi rekordot 255 km/h király volt )
Karmi:
Köszönjük a vendéglátást minden nagyon szuper volt!
Még egyszer: örülök, hogy eljöttetek hozzánk!
Jó volt a csapattal a ringen.
Motochris-szel kitűnőt "meccseltünk". Nagyon élveztem.
Meglepő volt egy Hondástól, milyen jól ment.
Karmi: köszi az etetést, meg az itatást, minden nagyon fincsi volt Félébrsztettük legalább a "gonosz" szomszédodat???
Motohris: nekem is eszembe jutottak a csomagtartóban hagyott dolgaim... most....
karmi
köszönjük a vendég látást
Köszönjük Karminak a vendéglátást!!!!
nem látszik a naplemente!!lehet, h lecsó túlragyogja a naplementét??
Király volt a tegnapi nap
Köszi KARMI
Karminak és kedves családjának nagyon köszi a fullextrás vendéglátást!
Holnap estére ha minden igaz, már fel fogom tudni tölteni a képeket...
Kawabébi: a nálam hagyott tárgyak listája tetemes: csoki, ásványvíz, KÖNYV, estébé.... Majd eljutnak hozzád valahogy!
karmi és kedves családja - kösz a vendéglátást
Jó volt a mai ringes buli.
Remélem mindenki épségben hazatért!