Én is félek, hogy valami gyík elkapja a mocit..........ennél a típusnál volt egy párnak váltóhibája.....mondjuk egy szavam sem lehet, mert úgy működik az enyém mint a vaj, de a kisördög soha nem alszik (mindíg csak utoljára nevet )
Elvileg a 3. hengerem a ZZR-ben teljesen kompressziómentes, ami ugye nem egy normális állapot. A többi hibát meg még nem tudom. Ha alkatrészcsere van akkor azt a cég állja akitől vettem. Szóval nekem csak egy dolgom van, türelmesnek lenni és kivárni a végeredményt, csak remélem addigra nem múlik el a nyár!
Szevasz kecskepásztor!
Rájöttem, hogy a legkirályabb útvonal a Visegrádi szerpentin!
Ma este még teszteltem. (-tük. Kawabébbel.)
Szerdán valami extra e-ring? az estin kívül? én mélázok rajta...
Jó estét!!!
Megérkeztem Én is épségbe NAGYON NAGYON JÓ VOLT!!!! Ezúton köszönöm a Kozmaxnak és Lecsónak a szervezést!!!
Olyan sok képet csináltam a telefonra hogy nem tudom feltölteni a Blú tún
Majd holnap az irodába
Én már tegnap este hazajöttem csak most értem a géphez.
Szerintem nagyon jó kis túra volt én mentem kb 900 km-t , szombaton is esett valamennyi eső
a vasárnap meg igazi vizítúra volt végig esőben vizmosásban főúton át kellet gázolni olyan
vizen ami a lábtartóig ért és vagy 100 méteren keresztűl
Én is félek, hogy valami gyík elkapja a mocit..........ennél a típusnál volt egy párnak váltóhibája.....mondjuk egy szavam sem lehet, mert úgy működik az enyém mint a vaj, de a kisördög soha nem alszik (mindíg csak utoljára nevet )