Karmi: mi tegnap az 5-ösön mentünk végig, és jól lehetett haladni, ott voltunk a városhatártól kb. húsz perc alatt. Az a stopper meg pontosabb mint az atomóra
Tomato: na de második pályázásodon mentél 1:37-et? Neeeeem
Akkor ma is az 5-ösön megyünk?
Pimpi: persze, meg amit írtam az csak bók volt! Jó az a moci! Főleg ilyen benzinárak mellett...
Nem jó ez a nagy versenyszellem, nem bírnám ki, hogy ne próbáljam meg leelőzni, az aszfalt pedig szerintem nem tapadhat most valami jól, kicsit para lennék, hogy valamelyikünk eldobja a gépet, és ha ez én lennék, akkor nem lesz mivel közlekednem..
Ha összerakják a Connectem és a hőmérő is 20 fölé megy, meg lesz pénzem is, na majd akkor versenyzek.. vagy menjünk Gokartpályára.. (olcsó, rücskös aszfaltja van és kisebb a sebesség is)
Na emberek! Akkor ki is jön ma pályázni, aztán inni? A tegnapi tomato-féle listán mindenki rajta volt?
Na mindegy, majd a tükörben megpróbálom összeszámolni a népet... Heheheee!
Tehát akkor 5-kor a Lurdinál? Ott leszünk! Pimpiboy jön? Azzal a hónaljszellőztető motorjával...
Az ezüst blokkon nem látszik a kosz
1000 meg 600 köbcenti közt nekem még nincs különbség mert még nem motoroztam ki egyiket se
A menetszéllel kapcsolatba meg csak a saját véleményem írtam le
akkor elkezdek öltözni, tankolni és mire odaértek én is ott leszek
Fóka: Albertirsa, Örkény kijárónál, és Örkény felé kell fordulni
Motochris: Akkor a házunk előtt jöttetek-mentetek.
Már az atomok is késnek?
Egyébként visszafelé nem érdemes az M 5-ösön menni, mert Gyálnál nagy dugó van.
Tomato: na de második pályázásodon mentél 1:37-et? Neeeeem
Akkor ma is az 5-ösön megyünk?
Pimpi: persze, meg amit írtam az csak bók volt! Jó az a moci! Főleg ilyen benzinárak mellett...
Ha összerakják a Connectem és a hőmérő is 20 fölé megy, meg lesz pénzem is, na majd akkor versenyzek.. vagy menjünk Gokartpályára.. (olcsó, rücskös aszfaltja van és kisebb a sebesség is)
Épp hogy "lassújárású stopper"
amúgy fazerverőt akartál mondani, neem?
Én itthonról indulok.
Ti tegnap mere mentetek? M5-ösön, vagy a régi 50-esen? Illetve ma merre jöttök?
Másik kérdés: hol lehet olyan "gyors járású" stopperórát kapni, amivel a te idődet mérték?
Na mindegy, majd a tükörben megpróbálom összeszámolni a népet... Heheheee!
Tehát akkor 5-kor a Lurdinál? Ott leszünk! Pimpiboy jön? Azzal a hónaljszellőztető motorjával...
Felénk most kezd derengeni a nap.
Lumbergh! Van jó házipálinkám, erőspaprikám, állítólag megfázás ellen igen jó kúra.
Tomato húzdd fel a redőnyöket mert a IX-ben is süt a nap
Azért remélem ma még kisütt a nap
na jó éjt nektek és mindenkinek!
elég vizuálisnak tartom magam
1000 meg 600 köbcenti közt nekem még nincs különbség mert még nem motoroztam ki egyiket se
A menetszéllel kapcsolatba meg csak a saját véleményem írtam le